Margriet Winter Fair

Last update: 23-08-2019

De dagen worden korter en de feestmaand met al haar lampjes en warmte nadert snel. Ben je al helemaal in de winter- en Kerststemming? Doe er nog een schepje bovenop en bezoek Margriet Winter Fair in de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch. Je vindt er alles op het gebied van verzorging, lifestyle, cosmetica, mode, eten en drinken, enzovoorts. Oftewel datgene wat je ook in het tijdschrift Margriet leest, alleen nu loop je er middenin. Misschien slaag je wel direct met het kopen van Sinterklaas- of Kerstcadeaus? 

Margriet Winter Fair 2019

Bijna iedereen kent het tijdschrift Margriet wel, maar wist je ook dat Margriet ieder jaar een eigen Fair organiseert? Margriet Winter Fair is een vertaling van het tijdschrift en spreekt dus ook dezelfde doelgroep aan. Verwacht dus enorm veel leuke dingen zoals cosmetica, mode, verzorging, eten en drinken, enzovoorts. Je kunt deelnemen aan workshops, demonstraties bezoeken, proeven van lekkernijen, informatie inwinnen over tal van producten en artikelen en je kunt uiteraard  heerlijk shoppen. Tenslotte treden er nog verschillende topartiesten op tijdens de Winter Fair. Jaarlijks bezoeken circa 70.000 mensen het beursevenement. De volgende editie van Margriet Winter Fair is van 22 tot en met 28 november 2019.

Feestdagen

Omdat Margriet Winter Fair plaatsvindt in de maand november is het een ideale gelegenheid om alvast Sinterklaas- en Kerstinkopen te scoren. De Brabanthallen zijn speciaal voor het evenement helemaal in winterse sferen aangekleed en doet je alvast de warmte van de Feestdagen in december voelen.

Openingstijden Margriet Winter Fair

Margriet Winter Fair heeft iedere dag dezelfde openingstijden:

 • Vrijdag 22 november: 10.00 - 18.00 uur
 • Zaterdag 23 november: 10.00 - 18.00 uur
 • Zondag 24 november: 10.00 - 18.00 uur
 • Maandag 25 november: 10.00 - 18.00 uur
 • Dinsdag 26 november: 10.00 - 18.00 uur
 • Woensdag 27 november: 10.00 - 18.00 uur
 • Donderdag 28 november: 10.00 - 18.00 uur

Entreekaarten

Kaarten kunnen online en aan de deur worden gekocht, de tickets voor Margriet Winter Fair kosten:

 • Een regulier toegangsticket voor Margriet Winter Fair kost per persoon € 20,50.
 • Kinderen onder de 12 jaar betalen € 9,25 en mogen op zondag zelfs gratis naar binnen.
 • Kinderen jonger dan vier jaar betalen nooit entree.  
 • Ook kan er gekozen voor een VIP-arrangement waarmee je geniet van diverse extra luxe privileges. Een VIP ticket kost € 51

Koop hier je tickets:

Bezoeken Winter Fair

Zoals benoemd vindt Margriet Winter Fair plaats in de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch, waarvan het adres Diezekade 2 is (bereken de route). Parkeren kan op één van de parkeerterreinen die bij het complex horen, parkeren is echter niet gratis en hiervoor zal een parkeerticket gekocht moeten worden. Reiziger via het openbaar vervoer kunnen lopend vanaf het NS-treinstation 's-Hertogenbosch naar de Brabanthallen lopen. Eventueel rijden er nog bussen of taxi's om de loopafstand te overbruggen. Omdat Den Bosch een prachtige stad is kan je ook kiezen voor een hotelovernachting: