Kalender » Margriet Winterfair

Margriet Winterfair: 17 – 23 november 2017

a89bf3bf7e234c25a2a2eb2151f27e29.jpg

Er is nog geen informatie over de editie van 2017, daarom volgt onderstaand nog de informatie over de voorgaande editie:

De dagen worden korter en de feestmaand met al haar lampjes en warmte nadert snel. Ben je al helemaal in de winter- en Kerststemming? Doe er nog een schepje bovenop en bezoek de Margriet Winterfair in de Jaarbeurs in Utrecht. Je vindt er alles op het gebied van verzorging, lifestyle, cosmetica, mode, vakanties, eten en drinken, enzovoorts. Oftewel datgene wat je ook in het tijdschrift Margriet leest, alleen nu loop je er middenin. Misschien slaag je wel direct met het kopen van Sinterklaas- of Kerstcadeaus? De volgende editie van de Margriet Winterfair is van 18 tot en met 24 november 2016.

Margriet Winterfair 2016

Bijna iedereen kent het tijdschrift Margriet wel, maar wist je ook dat Margriet ieder jaar een eigen festival organiseert? Ieder jaar weer wordt de Margriet Winterfair georganiseerd, de volgende eiditie van vrijdag 18 tot en met donderdag 24 november 2016. De Margriet Winterfair is een vertaling van het tijdschrift en spreekt dus ook dezelfde doelgroep aan. Verwacht dus enorm veel leuke dingen zoals cosmetica, vakantie, mode, verzorging, eten en drinken, enzovoorts. Je kunt deelnemen aan workshops, demonstraties bezoeken, proeven van lekkernijen, informatie inwinnen over tal van producten en artikelen en je kunt uiteraard  heerlijk shoppen. Tenslotte treden er nog verschillende topartiesten op tijdens de Winterfair.

Feestdagen

Omdat de Margriet Winterfair plaatsvindt in de maand november is het een ideale gelegenheid om alvast Sinterklaas- en Kerstinkopen te scoren. De Utrechtse Jaarbeurs is speciaal voor het evenement helemaal in winterse sferen aangekleed en doet je alvast de warmte van de Feestdagen in december voelen.

Openingstijden Margriet Winterfair

De Margriet Winterfair heeft iedere dag dezelfde openingstijden, namelijk van 10 tot 18 uur.

Entreekaarten

Een toegangsticket voor de Margriet Winterfair kost per persoon € 19,50. Kinderen onder de 12 jaar betalen € 8,50 en onder de vier jaar is entree zelfs gratis. Kaarten kunnen online en aan de deur worden gekocht. Ook kan er gekozen voor een VIP-arrangement waarmee je geniet van diverse extra luxe privileges.

Bezoeken Winterfair

Zoals benoemd vindt de Margriet Winterfair plaats in de Jaarbeurs in Utrecht, waarvan het adres Jaarbeursplein 1 is. Parkeren kan op één van de parkeerterreinen nabij de Jaarbeurs. Ook het NS-treinstation Utrecht Centraal is om de hoek gelegen waardoor het openbaar vervoer een ideale vervoersmethode is.