Kalender » Masters of LXRY

Masters of LXRY: 8 – 12 december 2016

be511a6556a8403cbcbd275ed1164c07.jpg

Masters of LXRY, vroeger bekend onder de naam Miljonair Fair, is de beurs op het gebied van de luxe leefstijl. Je vindt er alles op het gebied van sieraden, mode, lifestyle, kunst, design, horloges, interieurproducten, enzovoorts. Voel je je aangetrokken tot de snelle, luxe leefstijl? Bezoek dan Masters of LXRY en zorg dat je tijdig kaarten bemachtigd. Het evenement duurt vijf dagen, waarvan er drie normale publieksavonden zijn. Onderstaand volgt informatie over Masters of LXRY 2016 zoals de openingstijden, programma, kaartverkoop en bereikbaarheid.

Masters of LXRY 2016

Masters of LXRY is meer dan een beurs, het is een levensstijl. Je vindt er alleen de meest trendy en meest luxueuze producten. Het programma ademt dan ook één en al klasse uit en je vindt er de prachtigste producten. Ook kan je er inspiratie opdoen, wijnproeven, modeshows bezoeken, inspiratie opdoen over het kopen van huizen, luxueuze reizen boeken, enzovoorts. Masters of LXRY is ook een echt dagje uit, er is geweldige livemuziek en entertainment. Dankzij de horeca van hoog niveau kan je er ook prima zaken doen of dineren met relaties of familie. Wist je dat Masters of LXRY ook diverse wereldprimeurs in petto heeft? Masters of LXRY vindt plaats van 8 tot en met 12 december 2016.

Openingstijden

Het evenement duurt vijf dagen, de openingstijden van Masters of LXRY zijn:

  • Donderdag 8 december: 20.00 – 01.00 uur (VIP Night, alleen op uitnodiging)
  • Vrijdag 9 december: 13.00 – 22.00 uur
  • Zaterdag 10 december: 12.00 – 22.00 uur
  • Zondag 11 december: 11.00 – 21.00 uur
  • Maandag 12 december: 12.00 – 19.00 uur (Business Monday)

Kaartverkoop

Om Masters of LXRY te bezoeken kunnen kaarten online via de website van het evenement worden gekocht en aan de kassa zelf tijdens de beurs. Kaarten kosten voor de publieksdagen op vrijdag, zaterdag en zondag telkens € 45,- per persoon. Online kosten ze € 40,- per persoon. Tijdens Business Monday kosten kaarten € 50,- aan de deur en € 45,- online. Voor de VIP Night zijn geen losse kaarten te koop, je kunt de VIP Night alleen op uitnodiging bezoeken. Tenslotte hoeven kinderen tot en met vijf jaar geen entree te betalen. Kinderen tot en met 11 jaar betalen de helft van de prijs.

Bezoeken Masters of LXRY

Masters of LXRY vindt plaats in de Amsterdam RAI, een van de bekendste beurshallen van Nederland. Parkeren is mogelijk bij de RAI of in een van de parkeergarages in de buurt. De locatie is gelegen aan het Europaplein te Amsterdam en zeer eenvoudig bereikbaar. Misschien kom je liever met de trein naar  Masters of LXRY, in dat geval kan je uitstappen op treinstation Amsterdam RAI. Vanuit hier loop je in enkele minuten naar de RAI.

LXRY

Masters of LXRY maakt deel uit van een groter geheel dat onder de naam LXRY door het leven gaat. LXRY brengt onder andere ook een magazine uit waarop je je kunt abonneren. Het tijdschrift verhaalt uiteraard ook over de luxueuze levensstijlen.