Mediamarkt 3 Halen 2 Betalen

Last update: 27-01-2020

Mediamarkt staat bekend als zeer voordelig en zeer compleet qua assortiment. Ook timmeren ze flink aan de weg met diverse kortingsacties gedurende het jaar. Een van deze kortingsacties is de 3 Halen 2 Betalen actie. Tijdens Mediamarkt 3 Halen 2 Betalen koop je voordelig beeld- en geluiddragers zoals DVD’s, vinyl, cd’s, enzovoorts. Mediamarkt 3 Halen 2 Betalen vindt meerdere keren per jaar plaats in 2020. Kom meer te weten over deze actie zoals de datums en kortingen.

3 Halen 2 Betalen bij Media Markt

De benaming van de kortingsactie laat natuurlijk weinig te raden over. Tijdens de Mediamarkt 3 Halen 2 Betalen actie koop je drie artikelen en reken je er slechts twee af. De Mediamarkt 3 Halen 2 Halen actie geldt telkens voor beeld- en geluiddragers. Dit zijn dus bijvoorbeeld CD’s, Blu-Rays, DVD’s, Vinyl en Games. De actie is dus ideaal als je op zoek bent naar nieuwe games of wanneer je je favoriete televisieserie op DVD wilt kopen. Of waarom ook niet, omdat je de complete muziekcollectie van je favoriete artiest op vinyl wilt hebben.

Datum 2020

De exacte datum van de Mediamarkt 3 Halen 2 Betalen kortingsacties in 2020 worden nooit ver van tevoren bekend gemaakt. De afgelopen jaren vond de 3 Halen 2 Betalen actie meerdere malen per jaar plaats. Vaak startte er een Mediamarkt 3 Halen 2 Betalen kortingsactie begin januari, eind mei, eind augustus en eind november. De actie duurt vervolgens een week. Vooral de 3 Halen 2 Betalen die eind november begon was ideaal met het oog op de feestmaand december. Veel mensen kochten zo voordelig Sinterklaas- en Kerstcadeaus.

Kortingen en voorwaarden

Tijdens de Mediamarkt 3 Halen 2 Betalen actie krijg je dus één artikel gratis. Hierbij geldt dat het goedkoopste artikel van de drie gratis is. Er mag gecombineerd worden tussen verschillende soorten geluid- en beelddragers. Het is dus toegestaan om bijvoorbeeld 2 CD's en 2 DVD’s te kopen. Let wel op dat artikelen die niet op voorraad zijn en de Pre-orders zijn uitgesloten van de 3 Halen 2 Betalen kortingsactie van Mediamarkt.

Winkels en online

Mediamarkt communiceert voorafgaand aan de start van de 3 Halen 2 Betalen actie groots via de folder en vaak ook via onder andere televisiereclames. Je kunt profiteren van 4 Halen 3 Betalen in de winkels van Mediamarkt en in de webwinkel. Online wordt de korting die je krijgt automatisch verrekend gedurende het afrekenproces.