Home » Mediamarkt Black Friday

Media Markt Black Friday

Last update: 21-01-2018

Media Markt is een van de prominentste winkelketens in Nederland die volop acties organiseert tijdens Black Friday. De term Black Friday is afkomstig uit Amerika en is daar een van de belangrijkste uitverkoopdagen van het jaar. Media Markt doet volop mee aan Black Friday en geeft weer grote kortingen op grote delen van het assortiment. Kom meer te weten over de Media Markt Black Friday sale 2018 waaronder datums, acties, artikelen en aanbiedingen. 

Media Markt Black Friday

Het enorme assortiment van Media Markt is extra voordelig tijdens de Black Friday Sale. Deze uitverkoopperiode die steeds bekender wordt in Nederland betekent een mooie kans om zeer voordelig elektronica en andere Media Markt artikelen te kopen. De kortingen bedragen al snel tientallen procenten. Vooral bij duurdere elektronica als televisies of laptops bespaar je dus wel honderden euro’s op je aankopen. Ook apparatuur en elektronica van absolute A-merken worden met korting verkocht.

Datum Media Markt Black Friday 2018

De datum van Black Friday staat vast en valt op vrijdag 23 november 2018. We kunnen met zekerheid zeggen dat er op die dag volop sale zal zijn bij Media Markt. De kortingsactie zal beginnen op klokslag middernacht, waardoor je online meteen kunt shoppen. De dagen erna zijn nog niet duidelijk, maar vermoedelijk worden de zaterdag en zondag ook bij de Media Markt Black Friday actie betrokken. Dat betekent dus drie dagen volop kortingen op elektronica. Mogelijk is er ook nog uitverkoop op maandag tijdens Cyber Monday. Het type actie in 2018 is nog onbekend, zo werden er in het verleden bijvoorbeeld speciale cashback acties georganiseerd.

Overzicht kortingsacties

Op de website van Media Markt vind je op ieder moment van het jaar een overzicht van alle kortingsacties die er zijn. 

Black Friday

Black Friday is een fenomeen dat afkomstig is uit de Verenigde Staten. Het is de vrijdag na Thanksgiving Day en is een van de drukste winkeldagen van het jaar. Dit heeft te maken met het feit dat op Black Friday veel mensen vrij zijn in Amerika en het Kerstseizoen bijna aanbreekt. Winkeliers geven tijdens Black Friday flinke kortingen wat de term Black Friday Sale verklaart. Ook in Nederland en België organiseren steeds meer winkelketens kortingsacties rondom Black Friday. Dankzij de datum is Black Friday een gouden kans om voordelig Sinterklaasinkopen te doen.

Winkels en online

Media Markt Black Friday vindt plaats in de webwinkel van het elektronicaconcern en in de verschillende winkels in het hele land. Een overzicht van de Media Markt filialen vind je hier.