Media Markt Black Friday 2020

Last update: 30-01-2020

Media Markt is een van de prominentste winkelketens in Nederland die volop acties organiseert tijdens Black Friday. De term Black Friday is afkomstig uit Amerika en is daar een van de belangrijkste uitverkoopdagen van het jaar. Media Markt doet volop mee aan Black Friday en geeft weer grote kortingen op grote delen van het assortiment. Kom meer te weten over de Media Markt Black Friday sale 2020 waaronder datums, acties, artikelen en aanbiedingen. 

Media Markt Black Friday

Het enorme assortiment van Media Markt is extra voordelig tijdens de Black Friday Sale. Deze uitverkoopperiode die steeds bekender wordt in Nederland betekent een mooie kans om zeer voordelig elektronica en andere Media Markt artikelen te kopen. De kortingen bedragen al snel tientallen procenten. Vooral bij duurdere elektronica als televisies of laptops bespaar je dus wel honderden euro’s op je aankopen. Ook apparatuur en elektronica van absolute A-merken worden met korting verkocht.

Datum Media Markt Black Friday 2010

De datum van Black Friday staat vast en valt op vrijdag 27 november 2020. We kunnen met zekerheid zeggen dat er op die dag volop sale zal zijn bij Media Markt. En niet alleen Black Friday zelf zal in het teken staan van kortingen, waarschijnlijk is het weer de hele week feest. Denk hierbij aan een Black Friday actie die duurt van 23 tot en met 30 november 2020 (inclusief Cyber Monday). Dat betekent dus een week lang volop kortingen op elektronica.

Black Friday

Black Friday is een fenomeen dat afkomstig is uit de Verenigde Staten. Het is de vrijdag na Thanksgiving Day en is een van de drukste winkeldagen van het jaar. Dit heeft te maken met het feit dat op Black Friday veel mensen vrij zijn in Amerika en het Kerstseizoen bijna aanbreekt. Winkeliers geven tijdens Black Friday flinke kortingen wat de term Black Friday Sale verklaart. Ook in Nederland en België organiseren steeds meer winkelketens kortingsacties rondom Black Friday. Dankzij de datum is Black Friday een gouden kans om voordelig Sinterklaasinkopen te doen.

Winkels en online

Media Markt Black Friday vindt plaats in de webwinkel van het elektronicaconcern en in de verschillende winkels in het hele land. Een overzicht van de Media Markt filialen vind je hier.