Kalender » Mediamarkt Black Friday

Mediamarkt Black Friday 2017

95f78885251549eabca3a8982498411f.jpg

Mediamarkt is een van de prominentste winkelketens in Nederland die volop acties organiseert tijdens Black Friday. De term Black Friday is afkomstig uit Amerika en is daar een van de belangrijkste uitverkoopdagen van het jaar. Mediamarkt doet volop mee aan Black Friday en geeft weer grote kortingen op grote delen van het assortiment. Kom meer te weten over de Mediamarkt Black Friday sale 2017 waaronder datums, acties, artikelen en aanbiedingen. 

Mediamarkt Black Friday

Het enorme assortiment van Mediamarkt is extra voordelig tijdens de Mediamarkt Black Friday Sale. Deze uitverkoopperiode die steeds bekender wordt in Nederland betekent een mooie kans om zeer voordelig elektronica en andere Mediamarkt artikelen te kopen. De kortingen bedragen al snel tientallen procenten. Vooral bij duurdere elektronica als televisies of laptops bespaar je dus wel honderden euro’s op je aankopen. Ook apparatuur en elektronica van absolute A-merken worden met korting verkocht.

Datum Mediamarkt Black Friday 2017

De datum van Black Friday staat vast en valt op vrijdag 24 november 2017. We kunnen met zekerheid zeggen dat er op die dag volop sale zal zijn bij Mediamarkt. De kortingsactie zal beginnen op klokslag middernacht, waardoor je online meteen kunt shoppen. De dagen erna zijn nog niet duidelijk, maar vermoedelijk worden de zaterdag en zondag ook bij de Mediamarkt Black Friday actie betrokken. Dat betekent dus drie dagen volop kortingen op elektronica. Mogelijk is er ook nog uitverkoop op maandag tijdens Cyber Monday. Het type actie in 2017 is nog onbekend, zo werden er in het verleden bijvoorbeeld speciale cashback acties georganiseerd.

Overzicht kortingsacties

Op de website van Mediamarkt vind je op ieder moment van het jaar een overzicht van alle kortingsacties die er zijn. 

Black Friday

Black Friday is een fenomeen dat afkomstig is uit de Verenigde Staten. Het is de vrijdag na Thanksgiving Day en is een van de drukste winkeldagen van het jaar. Dit heeft te maken met het feit dat op Black Friday veel mensen vrij zijn in Amerika en het Kerstseizoen bijna aanbreekt. Winkeliers geven tijdens Black Friday flinke kortingen wat de term Black Friday Sale verklaart. Ook in Nederland en België organiseren steeds meer winkelketens kortingsacties rondom Black Friday. Dankzij de datum is Black Friday een gouden kans om voordelig Sinterklaasinkopen te doen.

Winkels en online

Mediamarkt Black Friday vindt plaats in de webwinkel van het elektronicaconcern en in de verschillende winkels in het hele land. Een overzicht van de Mediamarkt filialen vind je hier.