Mediamarkt Gekkenhuis

Last update: 27-01-2020

Momenteel is er nog geen informatie over het eventueel doorgaan van Media Markt Gekkenhuis in 2020.

 

Een bijzondere kortingsactie is het Mediamarkt Gekkenhuis. Je koopt dan zeer voordelige elektronica uit het assortiment van Mediamarkt, maar ook artikelen die niet tot het normale assortiment behoren. In het verleden kon je tijdens Mediamarkt Gekkenhuis bijvoorbeeld Uggs of een ruimtereis kopen. En dat is geen grap! Hoe dan ook, tijdens Mediamarkt Gekkenhuis krijg je de kans om flink geld te besparen op je aankopen. Kom meer te weten over Mediamarkt Gekkenhuis 2018 waaronder de datum, kortingen en artikelen. 

Mediamarkt Gekkenhuis - wat is het?

Het assortiment van Mediamarkt is zeer uitgebreid maar wel helder. Ze verkopen eigenlijk alles op het gebied van elektronica en aanverwante spullen. Maar tijdens Mediamarkt Gekkenhuis verandert dit en verkopen ze ook onverwachte artikelen. Mediamarkt Gekkenhuis is vooral een kortingsperiode waarin voornamelijk elektronica zeer voordelig wordt verkocht. Je koopt dus bijvoorbeeld een telefoon, televisie, wasmachine, laptop of tablet met flinke kortingen. Maar Mediamarkt Gekkenhuis dankt haar naam ook door de vreemde aanbiedingen die te koop zijn. Zo stonden er in het verleden lange rijen in de Mediamarkt omdat er Ugg laarzen werden verkocht tegen bodemprijzen. En wat te denken van de mogelijkheid om een ruimtereis te kopen, een eigen eiland te kopen of een Ferrari te leasen? Verwacht het onverwachte tijdens Mediamarkt Gekkenhuis. Koop bijvoorbeeld een voordelige jacuzzi, vliegtickets, waspoeder, enzovoorts. Of wil de perfecte bruiloft van de dromen.

Datum Mediamarkt Gekkenhuis 2020

Wanneer Mediamarkt Gekkenhuis precies plaatsvindt wordt lang geheim gehouden. Pas vlak voor de start vindt de bekendmaking plaats. De voorgaande jaren vond Mediamarkt Gekkenhuis eind oktober plaats. De kortingsactie begon dan op maandag en eindigde de zondag erna. Mediamarkt Gekkenhuis vindt plaats van maandag 22 oktober tot en met zondag 28 oktober 2018. Dat bekent dus vijf dagen korting shoppen op elektronica en tal van andere leuke en grappige artikelen.

Online kortingen

Wil je graag weten welke kortingsacties op dit moment bij Mediamarkt actief zijn? Alle kortingsacties van vandaag, inclusief het Mediamarkt Gekkenhuis, zijn te vinden op de website van Mediamarkt. 

Folder

Voorafgaand aan iedere editie van Mediamarkt Gekkenhuis wordt er een folder uitgebracht waarin de aanbiedingen alvast te zien zijn. Zo weet je van tevoren al exact welke koopjes je moet scoren. Misschien kan je de kortingsactie wel gebruiken om alvast wat inkopen voor de Sinterklaas- en kerstperiode te doen.

Winkels en online

Mediamarkt Gekkenhuis vindt zowel plaats in de winkels als op in webshop van de elektronicawinkel. Wacht niet te lang met kopen want zoals gewoonlijk zullen de populairste artikelen zeer snel worden verkocht.