Home » MobiliteitsRAI

MobiliteitsRAI: 19 – 21 oktober 2017

cecc29134c6d4e339ae30c11b71357a2.jpg

Een nieuwe beurs op het gebied van mobiliteit, logistieke dienstverlening en wegtransport is de MobiliteitsRAI. Tijdens deze vakbeurs is de blik op de toekomst gericht en wordt een voorproefje van de mobiliteit van morgen getoond. Vakgenoten uit de mobiliteit zullen samenkomen en elkaar weer naar een hoger niveau weten te tillen. Onderstaand volgt alles over de MobiliteitsRAI 2017 waaronder informatie over het programma, de openingstijden, ticket en kaartverkoop en de bereikbaarheid.

MobiliteitsRAI 2017

Nederland mag zich verheugen op een nieuwe driedaagse beurs van formaat, namelijk de MobiliteitsRAI. De naam geeft al aan dat deze vakbeurs banden heeft met de befaamde AutoRAI en BedrijfsautoRAI. De MobiliteitsRAI richt zich op diverse facetten van mobiliteit, met een gerichte focus op onderhoud, diensten en producten. Dit kan zijn licht- en zwaar werktransport, maar ook onderhoud van bijvoorbeeld carrosserie of trailers. Bedrijven of professionals uit de mobiliteitsbranche zullen op de beurs meer dan voldoende interessante informatie kunnen inwinnen en vakgenoten ontmoeten. De volgende editie van de MobiliteitsRAI is gepland van 19 tot en met 21 oktober 2017. De MobiliteitsRAI zal eens per twee jaar worden georganiseerd.

Openingstijden

De openingstijden van het driedaagse evenement MobiliteitsRAI 2017 zijn als onderstaand:

  • Donderdag 19 oktober: nog niet bekend
  • Vrijdag 20 oktober: nog niet bekend
  • Zaterdag 21 oktober: nog niet bekend

Kaarten kopen

Er is nog geen informatie bekend over de ticketverkoop omtrent de MobiliteitsRAI.

Bezoeken MobiliteitsRAI

De MobiliteitsRAI vindt zoals de naam al indiceert plaats in de Amsterdam RAI, wat gelegen is aan het Europlein in Amsterdam. Het complex beschikt over vele parkeerplaatsen, waardoor je als automobilist eenvoudig betaald kunt parkeren. Aangezien het treinstation Amsterdam RAI op enkele minuten lopen is gelegen is ook de trein een goede vorm van transport. De stad Amsterdam is qua hotels het best bedeeld van het hele land, dus ook een hotelovernachting in de stad is een optie: