MobiliteitsRAI

Last update: 20-03-2020

Er is nog niets bekend over MobiliteitsRAI 2020

Een nieuwe beurs op het gebied van mobiliteit, logistieke dienstverlening en wegtransport is de MobiliteitsRAI. Tijdens deze vakbeurs is de blik op de toekomst gericht en wordt een voorproefje van de mobiliteit van morgen getoond. Vakgenoten uit de mobiliteit zullen samenkomen en elkaar weer naar een hoger niveau weten te tillen. Onderstaand volgt alles over de MobiliteitsRAI 2019 waaronder informatie over het programma, de openingstijden, ticket en kaartverkoop en de bereikbaarheid.

MobiliteitsRAI 2019

Nederland mag zich verheugen op een nieuwe driedaagse beurs van formaat, namelijk de MobiliteitsRAI. De naam geeft al aan dat deze vakbeurs banden heeft met de befaamde AutoRAI en BedrijfsautoRAI. De MobiliteitsRAI richt zich op diverse facetten van mobiliteit, met een gerichte focus op onderhoud, diensten en producten. Dit kan zijn licht- en zwaar werktransport, maar ook onderhoud van bijvoorbeeld carrosserie of trailers. Bedrijven of professionals uit de mobiliteitsbranche zullen op de beurs meer dan voldoende interessante informatie kunnen inwinnen en vakgenoten ontmoeten. De volgende editie van de MobiliteitsRAI is gepland van 24 en 25 september 2019. De MobiliteitsRAI zal eens per twee jaar worden georganiseerd.

Openingstijden

De openingstijden van het driedaagse evenement MobiliteitsRAI 2019 zijn als onderstaand:

  • Dinsdag 24 september: 10.00 - 18.00 uur
  • Dinsdag 25 september: 10.00 - 18.00 uur
  • De openingstijden van het congres wijken af van de bovenstaande beurstijden.

Gratis toegang

Professionals uit de mobiliteitssector kunnen de beurs gratis bezoeken. Om gratis toegang te krijgen is het wel noodzakelijk om eerst jezelf te registreren via de website van de MobiliteitsRAI. Tijdens de gratis aanmelding heb je onder andere een kvk-nummer nodig. 

Bezoeken MobiliteitsRAI

De MobiliteitsRAI vindt zoals de naam al indiceert plaats in de Amsterdam RAI, wat gelegen is aan het Europlein in Amsterdam. Het complex beschikt over vele parkeerplaatsen, waardoor je als automobilist eenvoudig betaald kunt parkeren. Aangezien het treinstation Amsterdam RAI op enkele minuten lopen is gelegen is ook de trein een goede vorm van transport. De stad Amsterdam is qua hotels het best bedeeld van het hele land, dus ook een hotelovernachting in de stad is een optie: