Modefabriek Amsterdam

Last update: 24-10-2019

De laatste trends en ontwikkelingen op modegebied spot je op Modefabriek, het mode evenement dat tweemaal per jaar wordt georganiseerd in de Amsterdam RAI. Honderden professionals en modemerken presenteren zich aan de modewereld en geven een inkijkje in de trends van morgen. De Modefabriek is voor professionals uit de modewereld één van de meest voorname events van het jaar. Bezoek ook Modefabriek en zorg dat je alles weet over dit evenement. Onderstaand volgt alle informatie over Modefabriek 2020 waaronder de openingstijden, locatie en adres, tickets en kaartverkoop, programma en bereikbaarheid.

Modefabriek - algemeen

Twee keer per jaar vindt er in de Amsterdam RAI het aansprekende evenement Modefabriek plaats. Modefabriek is een platform waar modemerken, modelabels, maar ook ontwerpers zich presenteren aan de bezoekers. In totaal zijn er honderden exposanten aanwezig van labels en merken. Tot de bezoekers van de Modefabriek in Amsterdam behoren de retailsector, stylisten, modespecialisten, leveranciers, groothandels, agenturen, pers, enzovoorts. Behalve de laatste modetrends kan je tijdens het evenement bijvoorbeeld ook lezingen en workshops bijwonen, shoppen of de foodmarket bezoeken. Modefabriek Amsterdam is geen standaard publieksevent, alleen geaccrediteerde pers en geregistreerde bezoekers met een KvK-nummer kunnen aanwezig zijn. 

Datum 2020

Modefabriek Amsterdam vindt twee keer per jaar plaats. De volgende editie van de Modefabriek is gepland op zondag 26 en maandag 27 januari 2020. 

Tickets en kaartverkoop

Tickets kunnen worden gekocht aan de deur of vooraf via de website van de Modefabriek. Je kunt de Modefabriek alleen bezoeken wanneer je over een KvK-nummer of over een pers-accreditatie beschikt. Gewone bezoekers zonder affiniteit met de mode-industrie, studenten, verticale kledingbedrijven en ondernemingen niet afkomstig uit de modebranche kunnen de Modefabriek niet bezoeken. De tickets zijn overigens pas enkele weken voor de start van het evenement te koop. Online tickets kosten € 12,10 en kaarten aan de deur € 17,50.

Openingstijden

Het evenement duurt twee dagen, de modefabriek heeft gedurende deze twee dagen de volgende openingstijden:

  • zondag 26 januari 2020: 10.00 – 18.00 uur
  • maandag 27 januari 2020: 10.00 – 18.00 uur

Bezoeken Modefabriek

De Modefabriek vindt plaats in de bekende beurshal Amsterdam RAI. Het adres van deze locatie is Europaplein 22, 1078 GZ in Amsterdam. Je bereikt de RAI met de auto door te navigeren op dit adres. Parkeren is mogelijk, aangezien er zeer veel betaalde parkeerplaatsen zijn rondom het complex. Met de trein kan je de Modefabriek bezoeken door uit te stappen op treinstation Amsterdam RAI en vervolgens in enkele minuten naar de ingang te lopen. Als exposant of als bezoeker die beide dagen wil bezoeken is het natuurlijk mogelijk een hotel in de omgeving van de RAI te boeken: