Motorbeurs Utrecht

Last update: 15-11-2019

De motor is niet weg te denken van de Nederlandse wegen, er rijden er dan ook bijna 1 miljoen van rond. De beurs op het gebied van motoren is Motorbeurs Utrecht, hier vind je alle motortrends, de laatste nieuwtjes en de nieuwste modellen. De Motorbeurs wordt georganiseerd in de Jaarbeurs in Utrecht en vindt eenmaal per jaar plaats. De eerstvolgende editie van de Motorbeurs is van 20 tot en met 23 februari 2020. Koop een ticket en ben erbij; helm op, motor starten en op naar de Jaarbeurs in Utrecht. Onderstaand volgt informatie over Motorbeurs Utrecht 2020 waaronder informatie over ticket en kaartverkoop, openingstijden en bereikbaarheid.

Motorbeurs 2019

Van donderdag 20 tot en met zondag 23 februari 2020 staat de Jaarbeurs in Utrecht weer in het teken van motoren. Motorliefhebbers uit binnen- en buitenland komen naar de Motorbeurs om te genieten van de mooiste motors en laatste motortrends. De beurs wordt jaarlijks bezocht door meer dan honderdduizend bezoekers. Wat de Motorbeurs zo bijzonder maakt is dat het een laagdrempelig event is voor zowel zondagsrijders als mensen voor wie de motor hun leven is. Veel van de allergrootste motormerken zijn aanwezig, bijvoorbeeld Honda, KTM, Harley, Bugatti, enzovoorts. Behalve de nieuwste motoren vind je op de Motorbeurs ook informatie over onderhoud, motorkleding, motorclubs, enzovoorts. Het programma zit ook bomvol spektakel, zo zijn er stunts en ook custom bikes ontbreken niet. Vanwege het veelzijdige programma is de Motorbeurs een meer dan leuke dagbesteding voor jong en oud.

Entreetickets

Bezoekers van de Motorbeurs kunnen een kaartje kopen voor € 17,50 aan de kassa. Als je online in de voorverkoop een ticket koopt betaal je € 14,- per persoon. Het is ook mogelijk om een avondticket te kopen waarmee je de Motorbeurs kunt bezoeken vanaf 16.00 uur op donderdag en vanaf 17.00 uur op vrijdag. De kosten voor een avondticket aan de deur bedragen € 13,- en online € 11,- per persoon. Kinderen tot en met 12 jaar hoeven geen entree te betalen en mogen gratis mee naar binnen onder begeleiding.

Openingstijden Motorbeurs

De motorbeurs duurt vier dagen en de openingstijden zijn in 2020 als volgt:

  • Donderdag 20 februari: 10.00 - 21.00 uur
  • Vrijdag 21 februari: 10.00 - 22.00 uur
  • Zaterdag 22 februari: 10.00 - 18.00 uur
  • Zondag 23 februari: 10.00 - 18.00 uur

Bezoeken Motorbeurs

De Motorbeurs is wederom in de Jaarbeurs in Utrecht waarvan het adres Jaarbeursplein 6 is. De Jaarbeurs ligt in hartje Utrecht op slechts een paar minuten lopen van treinstation Utrecht Centraal. Hierdoor is de trein het aangewezen vervoersmiddel. Uiteraard wensen vele bezoekers de Motorbeurs per motor te bezoeken. Voor motorfietsen zijn er gratis parkeerplaatsen. Een andere optie om de Jaarbeurs te bezoeken is met de auto, maar dan geldt wel betaald parkeren. Bereken hier de route naar de Motorbeurs.

Overnachten

Als je meerdere dagen de Motorbeurs wilt bezoeken of wanneer je het gewoon leuk vindt om nog wat langer te verblijven in de fraaie stad Utrecht kan het interessant zijn om een hotelkamer te boeken: