Moulin Blues

Last update: 11-02-2020

De beste blues en rootsmuziek hoor je gedurende twee meidagen in het Limburgse Ospel. Het muziekfestival is zelfs een van de meest aansprekende Nederlandse festivals binnen het genre. Door de jaren heen speelden enkele van de groten der aarde op Moulin Blues. De liefde is overigens wederzijds, want vele muzikanten waardeerden een optreden in de gezellige setting van Moulin Blues ten zeerste. Kom meer te weten over Moulin Blues 2020 inclusief informatie over tickets en kaartverkoop, tijden en line-up, bereikbaarheid en hotels.

Moulin Blues Festival 2020

Limburgse gastvrijheid in optima forma gecombineerd met geweldige bluesmuziek; we hebben het hier natuurlijk over Moulin Blues. Het kleine dorp Ospel is de gastheer van dit toonaangevende bluesfestival. Op Moulin Blues traden door de jaren heen enkel van de allerbeste bluesmuzikanten op. Onder andere B.B. King, Joe Bonamassa en Jimmie Vaughan stonden op de planken van Moulin Blues. Maar ook jong talent krijgt de kans om door te breken bij een breder publiek. De eerstvolgende editie van Moulin Blues vindt plaats op vrijdag 1 en zaterdag 2 mei 2020.

Line-up en tijden

Ieder jaar weet de organisatie van Moulin Blues weer te verrassen met verschillende grote namen uit de bluesmuziek. Via de website van Moulin Blues zijn de line-up en bijbehorende speeltijden van het evenement te raadplegen. Je vindt deze informatie terug in de weken voorafgaande aan het festival. De tijden van de optredens zijn:

  • Vrijdag: 16.00 - 01.00 uur (hoofdpodium) en 17.00 - 00.15 uur (Moulin Blues Café)
  • Zaterdag: 12.00 - 01.30 uur (hoofdpodium) en 13.00 - 23.45 uur (Moulin Blues Café)

Copyright: Moulin Blues

Tickets en kaartverkoop

De ticketinfo voor 2020 is nog niet bekend

Tickets voor Moulin Blues zijn op twee manieren verkrijgbaar, namelijk tijdens de online voorverkoop of aan de dagkassa. Je bent het voordeligst uit wanneer je de kaarten vooraf online koopt. De tickets kosten tijdens de voorverkoop namelijk € 48,50 voor de vrijdag en € 54,50 voor de zaterdag. Een combiticket voor zowel de vrijdag en zaterdag kost tijdens de voorverkoop € 95,-. Kaarten aan de dagkassa kosten € 55,- voor de vrijdag en € 60,- voor de zaterdag. Een weekendticket aan de dagkassa kost € 105,-. Kinderen jonger dan 16 jaar mogen Moulin Blues gratis bezoeken mits ze onder begeleiding van een volwassene zijn.

Bezoeken Moulin Blues

Moulin Blues vindt plaats aan de Meijelsedijk in Ospel. Dit dorp ligt ten noordoosten van de stad Weert en niet ver van steden als Eindhoven en Venlo. De snelwegen A2 en A67 zijn in de buurt gelegen. Komende vanaf de snelwegen volg je de N275 of N279. Via borden met de vermelding ‘Moulin Blues’ geraak je uiteindelijk bij het festivalterrein. De mogelijkheden om met het openbaar vervoer te reizen zijn beperkt. Veel bezoekers die beide dagen Moulin Blues bezoeken kiezen voor een hotelovernachting in de omgeving van Ospel. Onderstaand volgt een overzicht met prijsvermeldingen van alle beschikbare hotelkamers in de omgeving: