Music Meeting Nijmegen

Last update: 11-02-2020

Het muziekfestival Music Meeting in Nijmegen is een evenement waarbij je als bezoeker muziek leert kennen die je niet snel ergens anders hoort. Het is een muzikale ontdekkingstocht waarbij vooral nieuwe artiesten, jong talent en vernieuwers een plaats op een van de zes podia krijgen. Music Meeting vindt zoals gewoonlijk plaats tijdens de Pinksterdagen en duurt maar liefst drie dagen. Kom meer te weten over Music Meeting 2020 in Nijmegen waaronder de locatie en bereikbaarheid, programma en festivaltijden, tickets en kaartverkoop.

Music Meeting 2020

Het prachtige Park Brakkenstein vormt het decor voor de echte muzikale fijnproever. Tijdens Music Meeting Nijmegen treden eens niet de gevestigde namen op, maar vinden er optredens plaats van onontdekte artiesten uit binnen- en buitenland. Juist artiesten en projecten met grensverleggend werk krijgen de kans op Music Meeting. Dankzij de gedurfde line-up is Music Meeting een kraamkamer voor muzikaal talent. Door de jaren heen hebben al diverse artiesten dankzij dit festival een groei kunnen maken. Music Meeting is zelfs door gerenommeerde buitenlandse tijdschriften opgenomen in de toplijsten van beste festivals. Behalve muziek is er ruimte voor films, een kinderprogramma, een festivalmarkt, enzovoorts. Music Meeting Nijmegen vindt plaats van zaterdag 30 mei tot en met maandag 1 juni 2020.

Programma en openingstijden

Het bijzondere programma en de line-up zijn te vinden op de website van Music Meeting Nijmegen. De openingstijden van het festivalterrein zullen gedurende de drie dagen als volgt zijn:

  • Zaterdag 30 mei: 13.00 – 24.00 uur
  • Zondag 31 mei: 13.30 – 24.00 uur
  • Maandag 1 juni: 12.00 – 22.00 uur

Tickets en kaartverkoop

Om Music Meeting bij te wonen kan je tickets kopen tijdens de online voorverkoop of aan de deur. Een dagkaart kost voor de zaterdag, zondag of maandag € 29,79 tijdens de voorverkoop en € 35 aan de kassa. Om alle drie de dagen aanwezig te zijn op Music Meeting Nijmegen is een passe-partout ideaal. Deze kost € 90 aan de kassa en € 80,79 tijdens de online voorverkoop. Tijdens de voorverkoop koop je een driedaags ticket inclusief campingovernachtingen voor € 110. Kinderen jonger dan 16 jaar mogen Music Meeting Nijmegen gratis bezoeken als ze worden begeleid door een volwassene.

Bezoeken Music Meeting

Music Meeting vindt plaats in Park Brakkenstein, waarvan het adres Driehuizerweg 285 te Nijmegen is. Er zijn diverse nabijgelegen parkeerterreinen waar gratis geparkeerd kan worden. Vanwege een beperkt aantal parkeerplaatsen wordt echter aangeraden te komen met de trein, te voet of met de fiets. Er is een grote bewaakte fietsenstalling vlakbij het festivalterrein. Met de trein naar Music Meeting is ook een optie wanneer je treinstation Nijmegen Heyendaal uitstapt. Vanaf daar is het ongeveer tien minuten lopen naar Music Meeting Nijmegen. Omdat het evenement drie dagen duurt zijn er ook overnachtingsmogelijkheden, bijvoorbeeld op de festivalcamping (campingticket nodig, slechts beperkt aantal verkrijgbaar) of in een voordelig hotel in de buurt.