Naarden the Art Fair

Last update: 20-11-2019

Een bijzondere kunstbeurs staat in januari 2020 op het programma wanneer Naarden the Art Fair plaatsvindt. In een prachtige setting in de Grote Kerk in Naarden-Vesting kan iedereen genieten van kunst, antiek en zelfs kopen. Tijdens Naarden the Art Fair vind je zowel oude, moderne en hedendaagse kunst wat een zeer divers publiek trekt. Onderstaand volgt alle informatie over Naarden the Art Fair 2020 zoals de exacte datums, tickets en kaartverkoop, openingstijden en bereikbaarheid.

Naarden the Art Fair 2020

Naarden the Art Fair is een heuse verkoopexpositie. Ben je op zoek naar een uniek stuk antiek of juist hedendaagse kunst? In totaal exposeren maar liefst 60 kunsthandelaren en galeries op dit evenement. Omdat het een koopbeurs is kan je ook gewoon kunst of antiek kopen tijdens het evenement. Doordat alle stukken van tevoren zijn gecontroleerd en beoordeeld op echtheid weet je dat je er alleen kwaliteit zult aantreffen. De eerstvolgende editie van Naarden the Art Fair vindt plaats van woensdag 22 tot en met zondag 26 januari 2020. De openingsdag (woensdag) is alleen voor genodigden.

Tickets en kaartverkoop

Tickets voor Naarden the Art Fair kunnen aan de deur worden gekocht of tijdens de online voorverkoop. Aan de deur kosten tickets € 16,50 per persoon, tijdens de online voorverkoop krijg je korting en betaal je € 14,- per persoon.

Openingstijden

Naarden the Art Fair duurt vijf dagen en heeft de volgende openingstijden in 2020:

  • Woensdag 22 januari: 16.00 – 21.00 uur (op uitnodiging)
  • Donderdag 23 januari: 11.00 – 18.00 uur
  • Vrijdag 24 januari: 11.00 – 21.30 uur (in de avond Friday Night Special, 2 kaarten voor de prijs van 1)
  • Zaterdag 25 januari: 11.00 – 18.00 uur
  • Zondag 26 januari: 11.00 – 18.00 uur

Bezoeken Naarden the Art Fair 

Naarden the Art Fair vindt plaats in de Grote Kerk in Naarden-Vesting. Het adres van deze locatie is Marktstraat 13. Omdat het een vestingstadje is kan je alleen buiten de vesting parkeren. Er zijn grote parkeerplaatsen aan de noord- en zuidzijde van waaruit pendelbussen rijden naar Naarden the Art Fair. Reis je liever met het openbaar vervoer? Neem dan vanaf treinstation Naarden-Bussum buslijn 110 welke aan de rand van de vesting een halte heeft. Je loopt in enkele minuten naar de Grote Kerk. Voor meerdaagse bezoekers en exposanten is een verblijf in een van de hotels in de omgeving een goede optie: