Nieuwbouw/Verbouw XL

Last update: 19-07-2019

De huizenmarkt in Groningen bruist. En dat geldt ook voor de omliggende gebieden! Vele nieuwbouwprojecten worden uit de grond gestampt. Huizen krijgen binnen een mum van tijd een nieuwe eigenaar. Tijdens Nieuwbouw/Verbouw XL ontvangt u alle primeurs in en om ‘Stad’.

Algemene info

Nieuwbouw/Verbouw XL vertaalt de meest recente ontwikkelingen rondom de huizenmarkt van vrijdag 15 tot en met zondag 17 november naar een interactieve driedaagse in de Groninger MartiniPlaza. Het evenement bewijst zich al jaren als hét moment voor makelaars, ontwikkelaars en gemeenten om de nieuwste bouwprojecten te lanceren en te presenteren.  Door middel van projectpresentaties, maquettes en lezingen wordt u op de hoogte gebracht van de nieuwste ontwikkelingen. Naast nieuwbouw schenkt het evenement ook ruime aandacht aan de verbouwtak. Immers, bij een nieuwe woning hoort een dito keuken. Een stuk grond vraagt om een plan voor de tuin. En wat te denken van het duurzame aspect?

Advies

Bent u van plan om uw huis of tuin een opfrisbeurt te geven? Dan bent u bij de beurs aan het juiste adres. Dankzij adviesgesprekken met de standhouders kunt u al uw vragen kwijt en krijgt u passend advies. Verschillende gemeenten, makelaars en architecten zullen aanwezig zijn om u te informeren bij hun stand of tijdens de presentaties. Voorafgaand aan het evenement verschijnt traditiegetrouw een extra dikke Wonen&Co bouwspecial, welke is te vinden in krant. Een special boordevol bouw- en woongenot!

Gratis entree

U wordt op de beurs opnieuw met open armen ontvangen: geen entreeprijs en de nieuwste informatie over nieuwbouw en verbouw in allerlei vormen. Gegarandeerd gaat u weg met nieuwe inspiratie.

Openingstijden en bereikbaarheid

Om iedereen de mogelijkheid te geven om de beurs te bezoeken, is de beurs open van ’s morgens tot ’s avonds. Op vrijdag 15 november bent u welkom van 13.00 – 21.00. In het weekend zijn de openingstijden 10.00 – 17.00.  Als u met de auto komt, kunt u (tegen betaling) parkeren in de parkeergarage tegenover MartiniPlaza. Uiteraard kunt u ook met het OV komen. Verschillende bussen stoppen nabij MartiniPlaza.