Home » Night at the Park

Night at the Park

Last update: 27-10-2017

De lekkerste jaren ’80, ’90 en 00’s muziek staan centraal tijdens Night in the Park, een enorm gezellig festival in het Zuiderpark in Den Haag. Wat opvalt is dat behalve goede muziek vooral de gezelligheid centraal staat. Tijdens Night at the Park kan je ook relaxen met een drankje, heerlijk barbecuen en vooral sfeer opsnuiven. Het festival is een op en top zomerfeest. Kom alles te weten over Night at the Park 2018 zoals de datum, festivaltijden, tickets en kaartverkoop, programma en line-up, locatie en bereikbaarheid.

Night at the Park 2018

Wie houdt er nou niet van topmuziek van de laatste decennia. Midden in het Zuiderpark in Den Haag is het tijdens Night at the Park weer smullen geblazen van goede muziek en topartiesten. Ieder jaar weet de organisatie weer enkele grote namen te strikken uit binnen- en buitenland. Behalve de hits van weleer kan je op het special request podium zelfs verzoeknummers indienen. Uiteraard is er ook gedacht aan de innerlijke mens, op Night at the Park eet je vlees van een barbecue, drink je wijn met mosselen, geniet je van een biertje en ga zo maar door. En wat te denken van de speciale Festivalmarkt met ruim honderd kraampjes. Night at the Park is dus een echt dagje uit. Night at the Park vindt plaats op zaterdag 23 juni 2018.

Festivaltijden

Night at the Park is een volle avond genieten in het Het Zuiderpark in Den Haag. De festivaltijden nemen in totaal 7,5 uur in beslag aangezien het terrein geopend is van 16.00 uur ’s middags tot 23.30 uur 's avonds.

1c303d8c70614e8aaeb6deadba2b1ae4.jpg

Tickets en kaartverkoop

Je kunt tickets kopen voor Night at the Park via de website van het evenement en via de Facebook pagina van Night at the Park. De kosten voor een ticket bedragen € 30,- per persoon. Wie vroeg bestelt heeft al een Early Bird Ticket voor maar € 25 en de extra vroege boekers zelfs nog minder. Night at the Park hanteert een minimumleeftijd van 18 jaar.

Programma en line-up

Ben je benieuwd geworden naar het exacte programma van Night at the Park en welke artiesten komen optreden? Op deze website vind je het programma en de line-up van Night at the Park. 

Bezoeken Night at the Park

Het Zuiderpark Is een groot park in het hart van Den Haag. De ingang van het festivalterrein is aan het Veluweplein. Night at the Park is het eenvoudigst te bereiken met het openbaar vervoer. Treinstation Den Haag Moerwijk is bijvoorbeeld op maar enkele honderden meters lopen gelegen. Bij de ingang is ook bushalte Veluweplein te vinden en in de omgeving is ook een tramlijn. Met de auto is vanwege de drukte minder aanbevelingswaardig. Om verkeersdrukte en parkeerdrukte te voorkomen adviseert de organisatie van Night at the Park om je auto te parkeren op een P+R parking en vervolgens de weg met het openbaar vervoer te vervolgen richting Night at the Park.