Parkpop Mojo

Last update: 24-03-2020

De lekkerste jaren ’80, ’90 en 00’s muziek staan centraal tijdens Parkpop Mojo, een enorm gezellig festival in het Zuiderpark in Den Haag. Wat opvalt is dat behalve goede muziek vooral de gezelligheid centraal staat. Tijdens Parkpop Mojo kan je ook relaxen met een drankje, heerlijk barbecueën en vooral sfeer opsnuiven. Het festival is een op en top zomerfeest. Kom alles te weten over Parkpop Mojo 2020 zoals de datum, festivaltijden, tickets en kaartverkoop, programma en line-up, locatie en bereikbaarheid.

Parkpop Mojo 2020

Wie houdt er nou niet van topmuziek van de laatste decennia. Midden in het Zuiderpark in Den Haag is het tijdens Parkpop Mojo smullen geblazen van goede muziek en topartiesten. Ieder jaar weet de organisatie weer enkele grote namen te strikken uit binnen- en buitenland. De beste hits van de laatste decennia passeren de revue. Parkpop Mojo vindt plaats op zaterdag 27 juni 2020.

Festivaltijden

Parkpop Mojo is een volle avond genieten in het Het Zuiderpark in Den Haag. De festivaltijden nemen in totaal 7,5 uur in beslag aangezien het terrein geopend is van 16.00 uur ’s middags tot 23.30 uur 's avonds.

Tickets en kaartverkoop

De ticketinfo voor 2020 is nog niet bekend

Je kunt tickets kopen voor Parkpop Mojo via Ticketmaster. De kosten voor een early-bird ticket bedragen € 38,50 per persoon tijdens de pre-sale, een normaal ticket kost € 48,50. Ook kan er worden gekozen voor de iets duurdere Collector Tickets van € 53,45. Parkpop Mojo hanteert een minimumleeftijd van 18 jaar.

Programma en line-up

Ben je benieuwd geworden naar het exacte programma van Parkpop Mojo en welke artiesten komen optreden? Op deze website vind je het programma en de line-up van Parkpop Mojo.

Bezoeken Parkpop Mojo

Het Zuiderpark Is een groot park in het hart van Den Haag. De ingang van het festivalterrein is aan het Veluweplein. Parkpop Mojo is het eenvoudigst te bereiken met het openbaar vervoer. Treinstation Den Haag Moerwijk is bijvoorbeeld op maar enkele honderden meters lopen gelegen. Bij de ingang is ook bushalte Veluweplein te vinden en in de omgeving is ook een tramlijn. Met de auto is vanwege de drukte minder aanbevelingswaardig. Om verkeersdrukte en parkeerdrukte te voorkomen adviseert de organisatie van Parkpop Mojo om je auto te parkeren op een P+R parking en vervolgens de weg met het openbaar vervoer te vervolgen richting Parkpop Mojo.