Home » Night of the Proms

Night of the Proms

Last update: 19-07-2019

Er is nog niets bekend over Night of the Proms 2019

Een muziekconcert waar klassieke en popmuziek elkaar vinden, dat is Night of the Proms. In een indrukwekkende setting hoor je zowel bekende klassieke stukken als moderne pophits. Alle muziek wordt begeleid door onder andere een orkest en koor, zodat de muziek extra mooi zal doorklinken. Een bezoek aan Night of the Proms is een muzikale reis door de jaren en een beleving die je niet snel meer zult vergeten. Koop je tickets en zorg dat je erbij bent in de Ahoy in Rotterdam in november 2019.

Night of the Proms 2018

Het muziekfestival Night of the Proms is een mix tussen popmuziek en klassieke muziek. Tijdens het concert treedt het vaste orkest (Il Novecento) weer op en brengt het muziek uit de laatste driehonderd jaar ten tonele. Maar dan wel op een speciale manier, ze begeleiden bekende popartiesten die hun hits zullen brengen. Ook is er een indrukwekkend koor (Fine Fleur) aanwezig die het geheel nog extra cachet geven. Night of the Proms vindt plaats op zaterdag 17 november 2018.

Kaartverkoop

Tickets voor Night of the Proms zijn verkrijgbaar via onder andere Ticketmaster en Tele TicketService. De prijs van het ticket is afhankelijk van waar je wilt zitten of staan. De prijzen variëren tussen de € 42 voor een zitplaats op de tweede ring of een staanplaats op de eerste ring tot € 62 voor een ring 1 zitplaats op de arenatribune. Eventueel kan er groepskorting worden bedongen voor groepen vanaf twintig personen. Ook is er de keuze voor een arrangement waarbij je ook hapjes en drankjes en toegang tot de VIP Lounge kunt krijgen.

Fotocredits: Bart Heemskerk

Aanvang concerten

Het concert van Night of the Proms vangt aan om 20.00 uur 's avonds.

Bezoeken Night of the Proms

Het adres van de Ahoy is de Ahoy-weg 10 te Rotterdam. Bij het complex kan worden geparkeerd voor € 13 per auto. Tevens zijn er enkele grote parkeergarages in de buurt van Ahoy. Een bezoek aan Night of the Proms is ook te brengen met behulp van het openbaar vervoer. Het metrostation en busstations Zuidplein is slechts enkele minuten lopen vanaf Ahoy. Vanaf dit metrostation zijn er verbindingen met onder andere het treinstation Rotterdam Centraal. Eventueel is het een goede optie om te overnachten in Rotterdam:

Cd's en dvd's

Wil je nagenieten van the Night of the Proms? Ieder jaar worden er cd's en dvd's uitgebracht van de hoogtepunten van de avond. De cd's en dvd's zijn te koop via de website van Night of the Proms.