Nirwana Tuinfeest

Last update: 11-02-2020

In het Brabantse Lierop vindt iedere zomer het Nirwana Tuinfeest plaats, een heerlijk zomers festival met goede bands en artiesten op het programma. Het driedaagse Nirwana Tuinfeest biedt de mogelijkheid om te overnachten. De eerste twee dagen van het muziekfestival is het noodzakelijk om tickets te kopen, de afsluitende zondag is zelfs geheel gratis te bezoeken. Hoe dan ook, muziekliefhebbers krijgen een oergezellig festival voorgeschoteld. Kom meer te weten over Nirwana Tuinfeest 2020 zoals tickets en kaartverkoop, festivaltijden, line-up en programma, overnachten en bereikbaarheid.

Nirwana Tuinfeest 2020

Het is inmiddels een klassieker in de zomerperiode, het Nirwana Tuinfeest in Lierop. Drie dagen een superlekker zomerfestival met goede muziek van uitstekende bands en andere artiesten. Op vrijdag en zaterdag treden er verschillende bekende namen op, de zondag is weggelegd voor coverbands. En de zondag is dan ook nog eens gratis te bezoeken. Tijdens Nirwana Tuinfeest heb je zelfs keuze aangezien er twee podia zijn. De volgende editie van Nirwana Tuinfeest vindt plaats in het weekend van vrijdag 14 tot en met zondag 16 augustus 2020.

Tickets en kaartverkoop

Het leuke aan Nirwana Tuinfeest is dat het muziekfestival zelfs deels gratis te bezoeken is. De zondag van het festival is namelijk ieder jaar door iedereen gratis te bezoeken. Voor de vrijdag en zaterdag zijn wel toegangstickets nodig. Er kan worden gekozen uit dagtickets en combitickets. Een dagticket voor de vrijdag of de zaterdag kost € 37,50. Een combiticket dat recht geeft op toegang voor zowel vrijdag en zaterdag is te koop voor € 65. De genoemde prijzen zijn exclusief servicekosten. Tickets zijn ook te koop aan de dagkassa tegen een hogere prijs.

Festivaltijden

De festivaltijden (aanvangstijden veldopening) van Nirwana Tuinfeest zijn als onderstaand:

  • Vrijdag: 14.30 uur
  • Zaterdag: 12.30 uur
  • Zondag: 13.30 uur

Bezoeken Nirwana Tuinfeest

Nirwana Tuinfeest wordt georganiseerd aan de Meervensedijk 4 in Lierop. Dit dorp ligt niet heel ver van Eindhoven en Helmond nabij de autosnelweg A67. Om het festivalterrein te bereiken kan afslag 35 (Someren) worden genomen waarna het nog enkele minuten rijden met de auto is. Parkeren kost overigens drie euro per voertuig per dag of vijf euro per weekend. Lierop beschikt niet over een treinstation, wel is er een bushalte in het centrum van het dorp.

Overnachten

Het is mogelijk om te overnachten op de festivalcamping van Nirwana. Een campingticket is te koop voor € 15,- en geeft recht op meerdere nachten. Soms kiezen bezoekers voor de luxe van een hotelkamer. In de omgeving zijn meerdere prima en voordelige hotelkamers te boeken, vergelijk de prijzen via: