Oh My! Music Festival

Last update: 11-02-2020

Een van de beste urban muziekfestivals vindt op zaterdag 18 juli 2020 plaats op AlmereBeach te Almere. Op Oh My! Music Festival treden Nederlandse en internationale topartiesten uit de urban muziek op verdeeld over twee podia. Omdat urban muziekfestivals vooral nog plaatsvinden in clubs, is Oh My! Music Festival voor liefhebbers van deze muziek ideaal. Kom meer te weten over Oh My! Music Festival 2020 waaronder informatie over het programma, tickets en kaartverkoop, locatie en bereikbaarheid.

Oh My! Music Festival 2020

Het muziekfestival Oh My! Music Festival vindt plaats bij het AlmereBeach in Almere. Wanneer je houdt van urban muziek zoals R&B, hip hop, dubstep, elektronische muziek, disco, enzovoorts is dit evenement zeker de moeite waard om te bezoeken. Tijdens Oh My! Music Festival zullen er twee podia (mainstage en urban stage) in gebruik zijn, bezoekers hebben dus altijd de keuze tussen twee optredens. Oh My! Music Festival vindt plaats op zaterdag 18 juli 2020. Alle ingrediënten voor een perfect zomerfestival zijn dus aanwezig.

Festivaltijden en programma

Het programma op zaterdag 18 juli 2020 duurt van 12.00 tot 23.00 uur. De line-up en programma indeling van Oh My! Music Festival staan op de officiële website van het muziekfestival. In het verleden stonden er al internationale wereldsterren op het podium van Oh My! Music Festival, wat nog maar eens onderstreept dat het niet zomaar een festival is.

Kaarten kopen

Tickets voor Oh My! Music Festival koop je via onder andere de website van het muziekfestival. Om Oh My! Music Festival te bezoeken moet je minimaal 18 jaar oud zijn. Er kan worden gekozen uit reguliere tickets, flex tickets, golden circle tickets en VIP Tickets. Qua prijs geldt dat hoe eerder je de kaarten koopt, hoe meer korting je krijgt. Een regulier ticket kost € 74,95. Wees er dus op tijd bij en koop je tickets voor Oh My! Music Festival.

Bezoeken Oh My! Music Festival

Het evenement vindt plaats bij het AlmereBeach in Almere. Dit grote veld ligt op een steenworp afstand van de Almere haven. Het parkeren van de auto is uiteraard mogelijk in de omgeving, er zijn legio parkeergarages. Omdat parkeren hier geld kost en omdat het druk kan zijn op de Almeerse wegen is de auto niet aanbevolen. Met de trein stap je vlakbij uit op het treinstation Almere en pak je de bus, of loop je in enkele minuten naar Oh My! Music Festival. Ook is het mogelijk een hotelkamer te boeken in de omgeving: