Oranjebloesem

Last update: 22-01-2020

Het meest ontspannen festival tijdens Koningsdag beleef je in en rondom het Olympisch Stadion in Amsterdam. Tijdens Oranjebloesem kan genieten van house en techno op deze bijzondere locatie. Kom meer te weten over Oranjebloesem 2020, bijvoorbeeld informatie over tickets en kaartverkoop, festivaltijden en bereikbaarheid. De volgende editie van Oranjebloesem vindt uiteraard plaats op maandag 27 april 2020.

Festivaltijden

Oranjebloesem is een outdoor festival dat overdag plaatsvindt. De festivaltijden van de editie van 2020 zijn:

  • Aanvang: 11.30 uur
  • Einde: 20.00 uur

Muziek

Tijdens Oranjebloesem geniet je van techno, house en disco. De artiesten treden op op vier verschillende podia in en om het Olympisch Stadion uit 1928. 

Tickets en kaartverkoop

Tickets voor Oranjebloesem zijn te koop vanaf 6 februari 2020. De prijzen zijn nog niet bekend.

Bezoeken Oranjebloesem

Het Olympisch stadion van Amsterdam is een bekende plek in de hoofdstad. Het adres van de festivallocatie van Oranjebloesem is Olympisch stadion 2, 1076 DE Amsterdam. In de omgeving zijn mogelijkheden om betaald te parkeren. Wie met het openbaar vervoer komt kan vanaf treinstation Amsterdam Centraal gebruik maken van tram of bus. En dan is er nog de mogelijkheid te overnachten in de buurt van Oranjebloesem, de stad Amsterdam heeft tal van hotels. Vergelijk de prijzen per kamer via: