Outdoor Brabant

Last update: 24-03-2020

Outdoor Brabant behoort tot de grootste paardensportevenementen van Nederland. Het is een outdoor evenement wat betekent dat het programma wordt afgewerkt in de buitenlucht. Het bijzondere programma bestaat uit onderdelen als mennen, eventing en vierspan, enzovoorts. Outdoor Brabant vindt plaats in Udenhout op RSV St. Lambertus en is een evenement dat echte paardenliefhebbers niet mogen missen. Kom meer te weten over Outdoor Brabant 2020 waaronder informatie over tickets en kaartverkoop, tijden, programma, bereikbaarheid en hotels.

Outdoor Brabant 2020

Maar liefst 50.000 mensen bezoeken ieder jaar Outdoor Brabant waardoor het in de top van hippische evenementen staat van ons land. Het outdoor programma is gevuld met onderdelen zoals dressuur, mennen, marathon, springen, eventing, vierspan, enzovoorts. Behalve paardensport is Outdoor Brabant ook een zeer gezellig evenement waar je kunt genieten van een hapje en een drankje of de perfecte locatie vindt om zakelijk te netwerken. Tenslotte zijn er ook nog een outdoor fair waar je leuke kraampjes kunt bezoeken. Het evenement is dus een perfect uitje voor jong en oud, gezinnen en zakelijke relaties. Outdoor Brabant staat op de agenda van zaterdag 11 en zondag 12 juli 2020.

Programma

  • Zaterdag 11 juli: pony's
  • Zondag 12 juli: paarden en para-dressuur

Tickets en kaartverkoop

De ticketinfo voor 2020 is nog niet bekend

Outdoor Brabant is een relatief voordelig te bezoeken sportevenement. Een dagticket kost tussen de € 10 en € 25,- per dag (exclusief servicekosten en transactiekosten), afhankelijk van de dag dat je Outdoor Brabant wilt bezoeken. Een passe-partout die alle dagen toegang geeft kost € 70,-. Kinderen tot en met drie jaar oud mogen gratis mee naar binnen en kinderen van vier tot en met twaalf jaar betalen een kortingstarief. Een ticket voor de After Summer Lounge kost € 25,-.

Bezoeken Outdoor Brabant

Outdoor Brabant vindt plaats op RSV St. Lambertus in Udenhout. Het adres van dit landgoed is Sportlaan 15c. Udenhout ligt ten noorden van Tilburg. Met behulp van borden word je naar de parkeerterreinen geleid van waar pendelbussen je naar de ingang brengen. Reizigers met het openbaar vervoer kunnen ook gebruik maken van bussen vanaf het treinstation van Tilburg.

Hotelovernachting

Om geen seconde van Outdoor Brabant te hoeven missen is het een goede optie om gebruik te maken van een hotelovernachting in de omgeving. De organisatie biedt diverse hotelarrangementen aan. Onderstaand kan je een overzicht van beschikbare hotels in de omgeving terugvinden: