Home » Outdoor Brabant

Outdoor Brabant

Last update: 23-03-2019

In 2018 gaat Outdoor Brabant niet door in de normale vorm. Mogelijk wordt er een alternatief programma georganiseerd. Zo verhuist het onderdeel vierspannen eenmalig naar Beekse Bergen en vindt plaats van 9 - 12 augustus.

In 2019 verwacht het evenement wel weer terug te keren.

Outdoor Brabant behoort tot de grootste paardensportevenementen van Nederland. Het is een outdoor evenement wat betekent dat het programma wordt afgewerkt in de buitenlucht. Het bijzondere programma bestaat uit onderdelen als mennen, eventing en vierspan, enzovoorts. Outdoor Brabant vindt plaats in Breda op Landgoed de Prinsenhoeve en is een evenement dat echte paardenliefhebbers niet mogen missen. Kom meer te weten over Outdoor Brabant 2017 waaronder informatie over tickets en kaartverkoop, tijden, programma, bereikbaarheid en hotels.

Outdoor Brabant 2017

Maar liefst 50.000 mensen bezoeken ieder jaar Outdoor Brabant waardoor het in de top van hippische evenementen staat van ons land. Het outdoor programma is gevuld met onderdelen zoals dressuur, mennen, marathon, springen, eventing, vierspan, enzovoorts. Behalve paardensport is Outdoor Brabant ook een zeer gezellig evenement waar je kunt genieten van een hapje en een drankje of de perfecte locatie vindt om zakelijk te netwerken. Tenslotte zijn er ook nog een outdoor fair waar je leuke kraampjes kunt bezoeken. Het evenement is dus een perfect uitje voor jong en oud, gezinnen en zakelijke relaties. Outdoor Brabant staat op de agenda van donderdag 7 tot en met zondag 10 september 2017.

Programma

Het programma van de editie van 2017 is nog niet bekend.

Tickets en kaartverkoop

Outdoor Brabant is een relatief voordelig te bezoeken sportevenement. Een dagticket kost tussen de € 10 en € 25,- per dag (exclusief servicekosten en transactiekosten), afhankelijk van de dag dat je Outdoor Brabant wilt bezoeken. Een passe-partout die alle dagen toegang geeft kost € 70,-. Kinderen tot en met drie jaar oud mogen gratis mee naar binnen en kinderen van vier tot en met twaalf jaar betalen een kortingstarief. Een ticket voor de After Summer Lounge kost € 25,-.

Bezoeken Outdoor Brabant

Outdoor Brabant vindt plaats op Landgoed de Prinsenhoeve in Breda. Het adres van dit landgoed is Dr. Batenburglaan 194 wat aan de zuidzijde van Breda is gelegen nabij snelwegen als A16, A27 en A58. Met behulp van borden word je naar de parkeerterreinen geleid van waar pendelbussen je naar de ingang brengen. Reizigers met het openbaar vervoer kunnen ook gebruik maken van pendelbussen vanaf het treinstation van Breda.

Hotelovernachting

Om geen seconde van Outdoor Brabant te hoeven missen is het een goede optie om gebruik te maken van een hotelovernachting in de omgeving. De organisatie biedt diverse hotelarrangementen aan. Onderstaand kan je een overzicht van beschikbare hotels in de omgeving terugvinden: