Paaspop Schijndel

Last update: 20-01-2020

Al tientallen jaren lang behoort Paaspop Schijndel tot de meest leuke festivals van Nederland. Het muziekfestival is zelfs uitgegroeid tot een evenement dat bekend is over de landsgrenzen. Paaspop is ieder jaar de officieuze opener van het festivalseizoen en geeft de kans aan bekende artiesten en jong talent om op te treden voor een groot en uitzinnig festivalpubliek. Paaspop duurt maar liefst drie dagen en biedt de kans te overnachten. Kom alles te weten over Paaspop Schijndel 2020 zoals programma en line-up, openingstijden, tickets en kaartverkoop en bereikbaarheid.

Paaspop 2020

Op Festivalterrein De Molenheide in Schijndel vindt in het Paasweekend weer het supergezellige muziekfestival Paaspop plaats. Dankzij het diverse programma en de goede line-up is Paaspop ieder jaar weer een festival waarnaar vele duizenden mensen reikhalzend uitkijken. Omdat het een van de eerste grote festivals van het zomerseizoen is, voelt Paaspop een beetje als een ontwaking uit de winterslaap. Ook de aankleding van Paaspop mag er wezen, aangezien er prachtige decors en verlichting zijn. Overigens is er op Paaspop niet alleen plaats voor muziek; ook straatartiesten, comedy, theater en literatuur hebben een plekje op het programma. De volgende editie van Paaspop in Schijndel vindt plaats van vrijdag 10 tot en met zondag 12 april 2020.

Line-up en programma

Zoals gewoonlijk schotelt Paaspop weer een zeer divers programma voor aan haar bezoekers. Gedurende drie dagen en nachten staan er op de veertien podia maar liefst 175 acts. Tot de line-up behoren bekende artiesten, muzikanten en bands uit binnen- en buitenland. De muziekstijlen die je kunt bewonderen variëren van rock tot pop en van hiphop tot dance. Er is voor ieder wat wils en dat is juist wat Paaspop zo bijzonder maakt.

Fotocredits: Bart Heemskerk

Openingstijden

De openingstijden van Paaspop Schijndel zijn in 2020 als volgt:

  • Vrijdag 10 april: 15.00 - 01.00 uur
  • Zaterdag 11 april: 13.30 - 02.00 uur
  • Zondag 12 april: 12.00 - 01.00 uur


Overigens is de camping die bij het festival behoort geopend van vrijdag 9.00 uur ’s morgens tot maandag 12.00 uur.

Tickets en kaartverkoop

Je kunt tickets voor Paaspop Schijndel kopen via de website van het festival, bij regionale voorverkoopadressen en aan de deur. Deze laatste optie is natuurlijk alleen mogelijk als Paaspop nog niet uitverkocht is geraakt in de voorverkoop. Er kan worden gekozen uit reguliere tickets, combitickets, tickets samen met overnachting op de camping, jongerentickets en nog diverse andere varianten. Kaarten voor Paaspop koop je hier. Dagtickets voor vrijdag kosten € 63,50. Voor zaterdag en zondag kosten de tickets € 73,50. Een ticket voor 2 dagen is € 123,50 en voor 3 dagen € 143,50. Een ticket voor 3 dagen + camping kost € 163,50.

Bezoeken Paaspop Schijndel

Zoals gezegd vindt Paaspop plaats op Festivalterrein De Molenheide wat aan het adres Nonnenbos 6 in Schijndel is gelegen. De locatie is niet ver van Den Bosch en dus verschillende doorgaande snelwegen gelegen. Met behulp van borden wordt je naar Paaspop geleid en parkeren is mogelijk tegen betaling (opbrengst parkeren gaat naar goed doel). Reis je met de trein? Stap dan uit in Den Bosch en neem de pendelbus naar Paaspop. De kosten voor de pendelbus bedragen € 6,- via de website. 

Hotelovernachting

Als het overnachten op de camping niets voor jou is, kan je natuurlijk ook een hotelkamer boeken in de buurt van het festivalterrein. Op die manier heb je wel drie dagen Paaspop, maar dan wel een beetje luxe. Er zijn diverse voordelige hotels in de omgeving: