Home » Parkpop

Parkpop Den Haag

Last update: 13-12-2017

Tweehonderdduizend, dat is het enorme aantal bezoekers dat ieder jaar aanwezig is bij Parkpop. Het muziekfestival is ook nog eens gratis toegankelijk waarmee het in één klap tot de grootste gratis muziekfestivals van Nederland behoort. Parkpop staat garant voor een gezellige dag met een uitbundige sfeer midden in het Zuiderpark in Den Haag. Een unieke setting dus om te genieten van topmuziek en hopelijk lekker weer. Meer over Parkpop 2018 volgt onderstaand waaronder informatie over de festivaltijden, programma en line-up en bereikbaarheid.

Parkpop 2018

Denk jezelf een muziekfestival in met topmuzikanten en topmuziek. Maar nu komt het, dit muziekfestival vindt in een park plaats midden in een van de grootste steden van ons land en dit festival is gratis te bezoeken. Parkpop is een uniek muziekfestival en staat mede daardoor al meerdere decennia op de agenda. Op Parkpop zal je meerdere muziekgenres kunnen horen, het genre van de artiesten die optreden varieert van pop tot rock, van urban tot soul, enzovoorts. Wat ook de moeite zeker waard is, is de Parkpop Festivalmarkt die bestaat uit ruim honderd kraampjes. Je vindt er allerlei leuke spullen zoals kleding, zonnebrillen, paraplu’s, verzamelitems, enzovoorts. De volgende editie van Parkpop vindt plaats op zondag 24 juni 2018.

Line-up en programma

Er zijn in totaal vier podia tijdens Parkpop, waardoor je dus op ieder moment de keuze hebt uit welke optredens je graag wilt bijwonen. Behalve twee hoofdpodia zijn er het Haags Podium met Haagse artiesten en nog een podium waarvan de programmering is samengeteld door de Cultuurschakel. De line-up en programma van Parkpop Den Haag zijn te vinden op de website van het muziekfestival. Je vindt de website via deze link

99120636861d45d68e6a5e90ff48c2e0.jpg

Gratis festival

We kunnen kort zijn over tickets en kaartverkoop, die is er namelijk niet. Parkpop is namelijk gratis te bezoeken en is daardoor zelfs het grootste gratis muziekfestival van heel Europa. Parkpop is toegankelijk voor alle leeftijden.

Festivaltijden

Het programma van Parkpop begint om 12.00 uur ’s middags en duurt tot 21.30 uur. Al vanaf 10.00 uur ’s morgens kan je terecht in het Zuiderpark. Dankzij de ruime festivaltijden is Parkpop dus een echt heerlijk zomers festival.

Bezoeken Parkpop

Het Zuiderpark is in Den Haag gelegen en bereikbaar op meerdere manieren. Gezien de grote drukte, de beperkte parkeermogelijkheden en de hoge bezoekersaantallen adviseert de organisatie om zoveel mogelijk met de fiets of het openbaar vervoer te komen. Er zijn drie fietsenstallingen waar je voor een kleine vergoeding je fiets kan stallen tussen 13 en 23 uur. Met het openbaar vervoer reis je vanaf de treinstations Den Haag Centraal en Den Haag Holland Spoor met de tram (lijn 9 of 16) of bus (buslijn 26) eenvoudig door richting Parkpop. Of kies voor een hotelovernachting in het toeristische Den Haag: