PES 2021

Releasedatum 9 september 2020?

Last update: 24-03-2020

Pro Evolution Soccer, vaak afgekort tot PES, is een populaire voetbalgame die wordt ontwikkeld door PES Productions en uitgegeven door Konami. De volgende editie die wordt uitgebracht is PES 2021. PES vormt samen met de game FIFA de twee bekendste voetbalgames en ieder jaar kijken miljoenen mensen uit naar de release in september. Het gaat hier om de full release, de demoversie wordt namelijk nog eerder uitgebracht. Kom meer te weten over PES zoals de releasedatum, de verkooppunten en de platforms waarop PES 2021 wordt uitgebracht.

Reserveer alvast een exemplaar

Het is al mogelijk om een exemplaar te reserveren van PES 2021 via Bol.com. Door vooraf te reserveren krijg je tevens bonussen voor MyClub. Via onderstaande plaatje kan je kiezen voor welk platform je een exemplaar wilt reserveren (momenteel is reserveren nog niet mogelijk!):

PES 2021

De naam PES is een bekende onder voetbalfans en gameliefhebbers. PES is de afkorting van Pro Evolution Soccer en is een zeer populaire voetbalgame. PES wordt ontwikkeld door PES Productions, de uitgever is het Japanse Konami. PES scoort altijd goed qua gameplay en andere eigenschappen. Een nadeel is het feit dat de uitgevers niet beschikken over diverse rechten waardoor spelers en stadions vaak een andere naam hebben dan in de praktijk. Maar wie hier niet zwaar aan tilt zal dankzij PES 2021 veel speelplezier beleven.

Releasedatum PES 2021

Het is ieder jaar een verrassing wanneer PES wordt uitgebracht, de releasedatum wordt meestal pas enige tijd ervoor gecommuniceerd. De laatste releasedatum was op 29 augustus 2019 (Europa). De releasedatum van PES 2020 is mogelijk op 9 september 2020. Enkele weken eerder, dus begin augustus 2020 wordt vermoedelijk al de demoversie van PES 2021 uitgebracht. 

Platforms

Pro Evolution Soccer 2021 zal enkel op de nieuwere game consoles te spelen zijn, hieronder vallen de PlayStation 4, Xbox One en op de PC. Op de Playstation 3, Xbox 360 en Nintendo Switch zul je de game dus vermoedelijk niet kunnen spelen.

Verkooppunten

PES 2021 kan online worden gekocht en in winkels. Bekende winkelketens waar PES 2021 te koop is zijn BCC, Mediamarkt, Bart Smit, Intertoys, enzovoorts. Online is PES 2021 bijvoorbeeld via Bol.com verkrijgbaar. De prijs van de game daalt naarmate de releasedatum langer geleden is. Om minder geld uit te geven kan je dus het best een periode wachten. Vooral na de feestdagen in december zal de prijs van PES 2021 sterk dalen.