Home » Plantarium

Plantarium

Last update: 01-05-2018

De internationale vakbeurs voor boomkwekerijen en aanverwante bedrijven is Plantarium. De vakbeurs Plantarium wordt jaarlijks door mensen bezocht uit tientallen landen waardoor het zelfs een van de meest aansprekende beurzen voor de boomkwekerssector van Europa is. Door de aanwezigheid van zoveel vakmensen is het een perfecte kans om te netwerken. Tijdens Plantarium zijn maar liefst 300 exposanten aanwezig. Kom alles te weten over Plantarium 2018 waaronder programma en activiteiten, tickets en kaartverkoop, locatie en bereikbaarheid.

Plantarium 2018

Op Plantarium vind je alles omtrent planten en het kweken van bomen. De nieuwste ontwikkelingen en trends worden er gepresenteerd door honderden gerenommeerde exposanten. De exposanten zijn afkomstig uit binnen- en buitenland en kunnen hierdoor een goed plaatje schetsen van de laatste ontwikkelingen in Nederland en daarbuiten. Ook kan je tijdens Plantarium netwerken met andere kwekers en zodoende je bedrijf versterken. Niet alleen professionals kunnen terecht op Plantarium, particulieren zijn welkom op de slotdag en kunnen er volop informatie opdoen. De volgende editie van Plantarium vindt plaat van woensdag 22 tot en met vrijdag 24 augustus 2018.

Openingstijden

De vierdaagse vakbeurs Plantarium heeft in 2018 de hiernavolgende openingstijden:

  • Woensdag 22 augustus (vakbeurs): 8.00 – 18.00 uur
  • Donderdag 23 augustus (vakbeurs): 8.00 – 18.00 uur
  • Vrijdag 24 augustus (vakbeurs): 8.00 – 16.00 uur

Tickets en kaartverkoop

Als professional (vakbezoek) is de entree gratis wanneer je een relatiekaart hebt of wanneer je jezelf digitaal hebt voorgemeld via de website van Plantarium. Als je je niet vooraf hebt geregistreerd kost de entree € 10,- per ticket. 

Bezoeken Plantarium

Plantarium vindt plaats in het Plantariumgebouw (International Trade Centre) wat gelegen is aan de Italiëlaan 4 in Hazerswoude-Dorp. Om er te geraken met de auto stel je je navigatie in op Denemarkenlaan 9. Parkeren is mogelijk bij het complex en kost € 4 per voertuig. Als je met de trein komt kan je uitstappen op treinstation Boskoop en vandaar met de gratis pendelbus op Plantarium komen. Eventueel kan er ook worden overnacht in een hotel in de buurt van het Plantariumgebouw: