PROVADA Vastgoedbeurs

Last update: 17-12-201

De vastgoedbeurs van Nederland is PROVADA wanneer gedurende drie dagen alle betrokkenen uit de vastgoedbranche elkaar kunnen treffen in de Amsterdam RAI. Tijdens PROVADA krijg je een beeld van de nieuwste ontwikkelingen en uitdagingen op het gebied van vastgoed. Tevens heb je de kans om met verschillende soorten stakeholders in contact te komen. Uiteraard is PROVADA ook een uitgelezen kans om jezelf of je bedrijf op de kaart te zetten dan wel te houden. Onderstaand volgt meer over PROVADA 2020 waaronder informatie over tickets en kaartverkoop, bereikbaarheid en openingstijden.

PROVADA 2020

PROVADA is een organisatie bekend van de gelijknamige vastgoedbeurs. Het doel van PROVADA is om het hele jaar door de vastgoedbranche bijeen te brengen. De vastgoedbeurs PROVADA is het moment dat iedereen uit de vastgoedbranche elkaar kan treffen. Het gaat dan van woningcorporaties tot retailers, beleggers tot ontwikkelaars, van overheid tot retailers, enzovoorts. Alle partijen kunnen tijdens PROVADA zichzelf presenteren, inspiratie opdoen, ideeën uitwisselen en netwerken. De vakbeurs is dan ook een must voor iedereen die werkzaam is binnen de vastgoedbranche. PROVADA is gepland van dinsdag 16 tot en met donderdag 18 juni 2020.

Programma

Iedere dag van PROVADA heeft een eigen thema. Op dinsdag is dat Social Structures, op woensdag Partnership en op donderdag Smart Solutions. Ook vinden er dagelijks tal van bijeenkomsten plaats. Bekijk het complete programma hier.

Tickets en kaartverkoop

Een bezoek aan PROVADA kost € 150 exclusief BTW. Vroege boekers, standhouders en relaties betalen € 130 per persoon. Studenten die een geldige ov-kaart of studentenpas kunnen tonen betalen het kortingstarief van € 55. Met een toegangsticket heb je drie dagen toegang tot PROVADA. De tickets zijn wel persoonsgebonden. Aan de kassa betaal je € 165.

Openingstijden

De PROVADA vastgoedbeurs duurt drie dagen en heeft de onderstaande openingstijden in 2020:

  • Dinsdag 16 juni: 10.00 – 19.00 uur
  • Woensdag 17 juni: 10.00 – 19.00 uur
  • Donderdag 18 juni: 10.00 – 19.00 uur

Bezoeken PROVADA

PROVADA vindt plaats in de hallen 10, 11 en 12 van de Amsterdam RAI, gelegen aan het Europaplein 22. De optimale vervoersmethode is per trein, op een paar honderd meter is treinstation Amsterdam RAI te vinden. Verder beschikt de RAI over een tram- en bushalte in de buurt (Europaplein). Je kunt natuurlijk ook per auto naar PROVADA. Er zijn meerdere parkeergarages in de buurt van de beurslocatie. Een uitrijkaart kost € 25 per voertuig, hiermee kan er 24 uur lang geparkeerd worden. En dan is er nog een andere optie, namelijk het boeken van een hotelkamer in de buurt van de RAI: