Home » Puur Festival

Puur Festival

Last update: 22-06-2018

Puur Festival is een muziekfestival waar je vooral dancemuziek zult horen. Puur Festival wordt twee keer per jaar georganiseerd, eenmaal in de maand maart en eenmaal in de maand juli. Tijdens Puur Festival treden diverse aansprekende DJ's op om de bezoekers een leuke en ontspannende dag te bieden. Kom meer te weten over Puur Festival 2018 waaronder datum en locaties, tickets en kaartverkoop, bereikbaarheid en overnachtingsmogelijkheden, line-up en festivaltijden.

Puur Winter Festival maart 2018

Op zaterdag 24 maart 2018 vindt de wintereditie van Puur plaats. Dancemuziek zoals house zullen de boventoon voeren, maar ook randzaken als eten en drinken zijn tot in de puntjes geregeld. Ondanks dat het nog hartstikke winter is, is er van kou lijden geen spraken aangezien Puur Winter Festival indoor wordt georganiseerd. De festivallocatie bevindt zich de Lammermarkt in Leiden.

Puur Zomer Festival juli 2018

Hartje zomer is het dan tijd voor Puur Festival, het outdoorfestival dat plaatsvindt in het prachtige recreatiegebied de Klinkenbergerplas. Dit natuurgebied vormt als groene oase een decor waar de dancemuziek en feestende mensenmassa's uitstekend tot hun recht komen. Ondersteund door heerlijke dancemuziek kan je de hele dag dansen in een zomerse setting. Puur Festival vindt plaats op zaterdag 14 juli 2018. 

Festivaltijden en programmering

Beide edities van Puur Festival hebben een verrassend programma met zowel bekende DJ's als aanstormend talent. De line-up is weergegeven op de website van het Puur Festival. Puur heeft de volgende festivaltijden:

  • Winter Festival: aanvang om 14.00 uur en sluiting om 23.00 uur
  • Puur Festival: aanvang om 12.00 uur en sluiting om 23.00 uur

Tickets

  • Puur Winter Festival: De kosten voor een kaartje voor Puur Winterfestival zijn afhankelijk van het moment van kopen. Vroege boekers ontvangen een korting op de entree en betalen € 17,50 per persoon. Reguliere tickets kosten € 19,95 en op het laatst worden de kaarten duurder en kosten ze € 22,50. Zorg er dus voor dat je bijtijds je ticket koopt.
  • Puur Zomer Festival: Op de site van Puur Festival kan je je nu inschrijven voor de voorverkoop van de zomereditie. Je ontvangt hierdoor extra korting!

Bezoeken Puur Festival

  • Puur Winter Festival vindt plaats op de Lammermarkt in Leiden. Doordat Puur Winter Festival plaatsvindt in het centrum van Leiden is treinstation Leiden Centraal de beste optie om het dancefestival te bezoeken. 
  • Puur Zomer Festival vindt plaats in de gemeente Oegstgeest wat ten noordwesten van de stad Leiden ligt. De Klinkenbergerplas ligt aan de snelweg A44 en parkeren is mogelijk nabij de festivallocatie. Het treinstation van Leiden, Sassenheim en Voorhout zijn allen op enkele kilometers afstand van de festivallocatie gelegen.