Home » Puur Festival

Puur Festival

Last update: 05-12-2017

Er is nog geen informatie bekend over Puur 2018.

Puur Festival is een muziekfestival waar je vooral dancemuziek zult horen. Puur Festival wordt twee keer per jaar georganiseerd, eenmaal in de maand februari en eenmaal in de maand juli. Tijdens Puur Festival treden diverse aansprekende DJ's op om de bezoekers een leuke en ontspannende dag te bieden. Kom meer te weten over Puur Festival 2017 waaronder datum en locaties, tickets en kaartverkoop, bereikbaarheid en overnachtingsmogelijkheden, line-up en festivaltijden.

Puur Winterfestival februari 2017

Op zaterdag 25 februari 2017 vindt de wintereditie van Puur plaats. Dancemuziek zoals house zullen de boventoon voeren, maar ook randzaken als eten en drinken zijn tot in de puntjes geregeld. Ondanks dat het nog hartstikke winter is, is er van kou lijden geen spraken aangezien Puur Winterfestival indoor wordt georganiseerd. De festivallocatie bevindt zich op Park Landkroon in Oegstgeest. 

Puur Festival juli 2017

Hartje zomer is het dan tijd voor Puur Festival, het outdoorfestival dat plaatsvindt in het prachtige recreatiegebied de Klinkenbergerplas. Dit natuurgebied vormt als groene oase een decor waar de dancemuziek en feestende mensenmassa's uitstekend tot hun recht komen. Ondersteund door heerlijke dancemuziek kan je de hele dag dansen in een zomerse setting. Puur Festival vindt plaats op zaterdag 29 juli 2017. 

8df9e0d1c7954559a42b77889c044d3d.jpg

Festivaltijden en programmering

Beide edities van Puur Festival hebben een verrassend programma met zowel bekende DJ's als aanstormend talent. De line-up is weergegeven op de website van het Puur Festival. Zowel Puur Winterfestival als de zomereditie van Puur hebben de volgende festivaltijden:

  • Aanvang: 12.00 uur
  • Einde: 23.00 uur

Tickets

  • Puur Winterfestival: De kosten voor een kaartje voor Puur Winterfestival zijn afhankelijk van het moment van kopen. Vroege boekers ontvangen een korting op de entree en betalen € 19,90 per persoon. Reguliere tickets kosten € 23,50 en op het laatst worden de kaarten duurder en kosten ze € 25,90. Zorg er dus voor dat je bijtijds je ticket koopt.
  • Puur Festival: De kosten voor tickets voor Puur Festival bedragen € 30,-. Vroege boekers betalen € 25,- en late boekers € 32,50. 

Bezoeken Puur Festival

Puur Winterfestival en Puur Festival vinden beide plaats in de gemeente Oegstgeest wat ten noordwesten van de stad Leiden ligt. Zowel Park Landskroon (Puur Winterfestival) en de Klinkenbergerplas (Puur Festival) liggen aan de snelweg A44. Parkeren is bij beide festivals mogelijk nabij de festivallocaties. De treinstation van Leiden, Sassenheim en Voorhout zijn allen op enkele kilometers afstand van de festivallocaties gelegen. Een andere optie is om een hotelkamer te boeken in de omgeving. Vergelijk de prijzen van de hotelkamers via: