Puur Festival

Last update: 21-04-2019

Puur Festival is een muziekfestival waar je vooral dancemuziek zult horen. Puur Festival wordt georganiseerd in de maand juli. Tijdens Puur Festival treden diverse aansprekende DJ's op om de bezoekers een leuke en ontspannende dag te bieden. Kom meer te weten over Puur Festival 2019 waaronder datum en locaties, tickets en kaartverkoop, bereikbaarheid en overnachtingsmogelijkheden, line-up en festivaltijden.

Puur Zomer Festival juli 2019

Hartje zomer is het dan tijd voor Puur Festival, het outdoorfestival dat plaatsvindt in het prachtige recreatiegebied de Klinkenbergerplas. Dit natuurgebied vormt als groene oase een decor waar de dancemuziek en feestende mensenmassa's uitstekend tot hun recht komen. Ondersteund door heerlijke dancemuziek kan je de hele dag dansen in een zomerse setting. Puur Festival vindt plaats op zaterdag 27 juli 2019. 

Festivaltijden en programmering

Puur Festival heeft een verrassend programma met zowel bekende DJ's als aanstormend talent. De line-up is weergegeven op de website van het Puur Festival. Puur heeft de volgende festivaltijden:

  • Puur Festival: aanvang om 14.00 uur en sluiting om 24.00 uur

Tickets

De kosten voor een kaartje voor Puur Festival zijn afhankelijk van het moment van kopen. Vroege boekers ontvangen een korting op de entree en betalen een gereduceerd tarief. Op de site van Puur Festival kan je je inschrijven voor de voorverkoop van de zomereditie. Je ontvangt hierdoor extra korting! De early bird tickets kosten € 23,11.

Bezoeken Puur Festival

Puur Festival vindt plaats in de gemeente Oegstgeest wat ten noordwesten van de stad Leiden ligt. De Klinkenbergerplas ligt aan de snelweg A44 en parkeren is mogelijk nabij de festivallocatie. Het treinstation van Leiden, Sassenheim en Voorhout zijn allen op enkele kilometers afstand van de festivallocatie gelegen.