Qlimax

Last update: 23-08-2019

Een van de bekendste hardstyle dancefeesten van Nederland en ver daarbuiten is al vele jaren Qlimax. Al sinds jaren vindt Qlimax ieder jaar plaats in de Arnhemse GelreDome en genieten tienduizenden bezoekers van de wat hardere danceklanken. De avond bouwt ook langzaam op richting een climax, wat weer een verklaring is van de naam van het feest. Kom meer te weten over Qlimax 2019 zoals informatie over festivaltijden en programma, tickets en kaartverkoop, bereikbaarheid en hotels.

Qlimax 2019

Qlimax is een van de paradepaardjes van danceorganisatie Q-dance. De tickets zijn vaak zeer snel uitverkocht en de bezoekers komen uit binnen- en buitenland. Het dancefeest richt zich op de hardere dancestijlen met een nadruk op hardstyle. Ook hardtrance, early hardstyle, jump en hardcore spelen een rol tijdens Qlimax. Ieder jaar heeft Qlimax een ander thema en anthem, voor 2019 zijn deze nog onbekend. Qlimax vindt plaats op zaterdag 23 november 2019.

Programma en line-up

In de periode voorafgaand aan Qlimax wordt de line-up bekend gemaakt. Op dit moment zijn de line-up en programmering voor 2019 nog niet bekend.

Festivaltijden

Qlimax is een dancefeest dat de hele nacht doorgaat. De festivaltijden zijn:

  • Begintijd: zaterdag 23 november om 21.00 uur
  • Eindtijd: zondag 24 november om 7.00 uur

Tickets en kaartverkoop

Momenteel is de ticketverkoop voor Qlimax 2019 nog niet van start gegaan. De ticketverkoop zal starten op 31 augustus 2019.

Bezoeken Qlimax

Zoals gewoonlijk vindt het dancefestival Qlimax plaats in de GelreDome in Arnhem. Dit multifunctionele stadion is gelegen aan de Batavierenweg 24 (bereken de route) en beschikt over eigen parkeerterreinen. Je wordt middels borden naar de parkeerterreinen geleid. Om het parkeerterrein weer te verlaten is wel een parkeerkaart nodig. Reizen via het openbaar vervoer kan door uit te stappen op treinstation Arnhem Centraal. Pendelbussen brengen de bezoekers van en naar het GelreDome. Tenslotte kan je ook overnachten in Arnhem, vergelijk de prijzen via: