Kalender » Rampage Festival

Rampage Festival 2017: tickets en tijden

902847eeb3a74b329bfba2362cc11f68.png

Het grootste dancefeest van Europa wanneer het aankomt op de muziekstijlen dubstep en Drum & Bass wordt georganiseerd in het Sportpaleis in Antwerpen: Rampage Festival. Ongeveer 15.000 liefhebbers vieren één groot feest op de klanken van deze dancestromen. Diverse bekende DJ’s zullen de show vormgeven en je vermaken van 21.00 uur ‘s avonds tot de in de vroege uurtjes. Kom meer te weten over Rampage Festival 2017 zoals datum, tijden, line-up en timetable, tickets en kaartverkoop, hotels en bereikbaarheid.

Rampage Festival

Er zijn honderden dancefestivals per jaar. Een van de meest bijzondere is Rampage Festival en dat komt vooral door de muziekstijlen die er prominent worden gedraaid. Tijdens Rampage Festival wordt namelijk de weg vrijgemaakt voor dancemuziek als Drum & Bass en Dubstep. Sterker nog, Rampage Festival is zelfs het grootste Europese dancefeest met deze muziekstijlen. Dat betekent dus de hele nacht feesten op typische muziek vol slagwerk, lage bastonen, breakbeats, specifieke baslijnen, enzovoorts. De volgende editie van Rampage Festival vindt plaats op zaterdag 18 februari 2017.

Tickets en kaartverkoop

Rampage Festival wordt bezocht door maar liefst 15.000 mensen waardoor het een flink festival is. Om Rampage Festival bij te wonen moet je minstens 16 jaar oud zijn en je moet identificatie bij je dragen. De kosten voor een regulier entreebewijs bedragen € 40,- per persoon. Een VIP-ticket kost € 70,- per persoon. Het VIP ticket geeft recht op een speciale ingang en toegang tot het VIP-dek.

Line-up en timetable

De deuren van het Sportpaleis openen om 19.00 uur en rond 19.30 begint het programma. Het hoofdprogramma van Rampage Festival zal aanvangen rond 21.00 uur. Het feest is rond de klok van 6.00 uur in de ochtend afgelopen. Tientallen artiesten uit de Dumb & Bass en Dubstep muziekwereld maken hun opwachting tijdens Rampage Festival. De DJ’s zijn afkomstig uit verschillende landen.  De timetable en line-up zijn hier te raadplegen. 

Bezoeken Rampage Festival

Het adres van het Sportpaleis, wat de locatie is waar Rampage Festival plaatsvindt, is Schijnpoortweg 119 in Antwerpen. In de omgeving van het complex zijn diverse parkings waar tegen betaling kan worden geparkeerd. Nog beter is om met het openbaar vervoer te komen, aangezien je toegangsticket recht geeft op gratis vervoer met de Antwerpse Lijn (bus, metro, tram). Eventueel kan de Antwerpse Lijn ook worden gebruikt om te geraken bij P+R parkings aan de rand van de stad.

Overnachten in hotel

Veel bezoekers kiezen ervoor om na afloop van Rampage Festival in een hotel in de buurt te verblijven. Er zijn uiteraard volop mogelijkheden voor hotelovernachtingen in een toeristische stad als Antwerpen. Als je langer wilt uitslapen kan je kiezen voor een hotel met verlate check-out. Alle prijzen en beschikbare hotelkamers zijn onderstaand te raadplegen:

Nieuwe outfit en schoenen

Wie een festival als Rampage bezoekt wil er natuurlijk tiptop bijlopen met mooie kleding en schoenen. Bespaar veel geld door een nieuwe outfit te kopen in de uitverkoop. Ga naar het overzicht met alle winkelketens waar er nu uitverkoop van mode, kleding en schoenen is.