Reis&Co

Last update: 19-07-2019

Op het moment dat het nieuwe jaar nog niet eens een week oud is, is het alweer de zesde keer dat de beurs Reis&Co wordt georganiseerd. Hiermee is Reis&Co 2020 een feit. Wat is er nu lekkerder dan met de koude buitentemperaturen te fantaseren over die vakantie die je nodig hebt om weer op te laden. Of hoe fijn is het om inspiratie op te doen over die verre reis die je al zolang wilt maken? Dit alles is mogelijk tijdens de Reis&Co beurs in de MartiniPlaza in Groningen op 11 en 12 januari. Laat je verrassen, inspireren en beleef de vele vakantiebestemmingen.

Algemene info Reis&Co

Reis&Co gaat de hele wereld over. Van het noorderlicht tot de Zuidpool, van Oostenrijk tot West-Virginia. En het blijft dichtbij. In Nederland, of Noord-Nederland, is immers genoeg te ontdekken. Reis&Co vormt hiermee een inspiratiebron voor reizigers en vakantiegangers, dagjesmensen en globetrotters, singles en familie, jong en minder jong. Er zijn tal van reisaanbieders aanwezig die jou in kunnen lichten over een bestemming, hoe je het beste kunt reizen en welke voorbereidingen je moet treffen.

Nog veel meer te beleven

Daarnaast kun je deelnemen aan leuke clinics, waar je informatie ontvangt over belangrijke zaken die je niet mag missen. En wat is er nu leuker om alvast spannende, intrigerende en ontroerende verhalen te horen over die ene bestemming of activiteit door iemand die er veel vanaf weet. Kom langs bij een van de vele bloggers/vloggers en hoor wat zij allemaal hebben beleefd. Je verbeeldt je dat ene mooie eiland, je ziet jezelf zwoegen op die hoge berg of jezelf zwemmen in die o zo blauwe zee. Je krijgt spontaan het gevoel om gelijk die reis te boeken om het zelf allemaal te ervaren!

Openingstijden en entreeprijzen

Wat je wensen of behoeften ook zijn en wat voor ticket je ook van plan bent te boeken, het eerste ticket dat je nodig bent is die van Reis&Co. Deze kun je (binnenkort) voordelig online bestellen. Maar je kan ze ook ter plekke kopen aan de kassa. De entree bedraag €6. De beurs is geopend van 10.00 – 17.00 uur. Parkeren kan in de tegenoverliggende parkeergarage tegen lokaal tarief.