Reverze

Last update: 17-12-2019

Houd je van het harde werk zoals hardstyle, jumpstyle en hardcore? Dan is Reverze een evenement dat je zeker eens moet bezoeken. Reverze vindt plaats in het Sportpaleis en de Lotto Arena in Antwerpen. Ieder jaar weet het dancefestival weer bekende namen te strikken die er alles aan zullen doen om het publiek een onvergetelijke nacht te geven. De line-up bestaat al snel uit ongeveer veertig DJ’s. Kom meer te weten over Reverze 2020 inclusief informatie over tickets en kaartverkoop,  timetable en line-up, bereikbaarheid en hotels.

Reverze 2020 Antwerpen

Geen softe en makkelijk toegankelijke deuntjes tijdens Reverze, dit dancefestival bestaat namelijk uit het stevigere werk. Muziekstijlen zoals hardcore, hardstyle en jumpstyle is wat de klok slaat in Antwerpen gedurende Reverze. Dankzij lichteffecten en aankleding is iedere editie van Reverze weer een echte belevenis. Iedere editie wordt er ook een nummer verkozen tot zogenoemd ‘anthem’. Een flink deel van de bezoekers komt speciaal uit Nederland naar de tweede stad van België toe wat aangeeft hoe goed dit festival is. Reverze vindt plaats op zaterdag 7 maart 2020.

Tickets en kaartverkoop

Wie Reverze bezoekt heeft de keuze uit een regulier en een VIP-ticket. De kosten voor een regulier ticket bedragen € 69,50 per persoon en de kosten voor een VIP-ticket € 99,50 per persoon, inclusief € 4,50 fee. Een VIP-ticket geeft recht op toegang via een eigen VIP ingang, bar en twee decks.

Festivaltijden en line-up

De deuren van de festivallocaties gaan open om 20.00 uur. Hierna zullen verdeeld over meerdere areas tientallen DJ’s hun kunsten vertonen. Ben je benieuwd welke namen er zullen draaien tijdens Reverze? Een overzicht van de line-up en timetable is hier te raadplegen. Om 7.00 uur is het festival weer ten einde. 

Bezoeken Reverze

Reverze vindt plaats in maar liefst twee van de meest bekende festivallocaties van Vlaanderen, namelijk in het Sportpaleis en in de Lotto Arena in Antwerpen. Beide locaties liggen direct naast elkaar aan de Schijnpoortweg 119 (bereken je route). Als je met de auto naar Reverze komt kan je parkeren in de omgeving, aangezien er verschillende (betaalde) parkings zijn. Ook met het openbaar vervoer reis je eenvoudig naar Reverze want het ticket geeft namelijk recht op gratis vervoer per bus, tram en metro (Antwerpse Lijn). Deze vervoersmiddelen hebben verbindingen met bijvoorbeeld grote P+R parkings buiten de stad en treinstations.

Overnachten Antwerpen

Na een lange en zware nacht is het heel aanlokkelijk om snel in je bed te duiken. Behoorlijk jammer als je nog ver moet reizen, dus waarom niet overnachten in Antwerpen? De stad beschikt over honderden hotels en is bijzonder aantrekkelijk om nog wat langer te bezoeken. Vooral wanneer je kiest voor een hotel met extra late uitchecktijden kan je heerlijk bijkomen. Alle beschikbare hotelkamers en de bijbehorende prijzen vind je hier: