Home » Robeco SummerNights

Robeco SummerNights

Last update: 21-02-2019

De Robeco SummerNights bestaan uit ruim tachtig muzikale concerten gedurende de zomermaanden. De optredens zijn van diverse artiesten en vinden plaats in het Concertgebouw in Amsterdam. De Robeco SummerNights zijn een waar begrip geworden door de jaren heen en zijn niet meer weg te denken uit het muzikale landschap van Nederland. Onderstaand vind je informatie over de Robeco SummerNights 2019waaronder tickets en kaartverkoop, programma en bereikbaarheid.

Robeco SummerNights 2019

Een van de mooiste en beste muzikale locaties van ons land is natuurlijk het Concertgebouw in Amsterdam. Robeco SummerNights bestaat uit 80 concerten van bands, orkesten, solisten en ensembles uit binnen- en buitenland. De muziekgenres variëren van klassiek tot pop, jazz tot wereldmuziek, enzovoorts. Sommige concerten zijn echte luisterconcerten, terwijl je bij andere optredens juist heerlijk kunt dansen. De Robeco SummerNights worden jaarlijks bezocht door circa 80.000 muziekliefhebbers in alle leeftijden. De Robeco SummerNights vinden plaats in de periode van 29 juni tot en met 1 september 2019.

Programma en tickets

Het programma van de Robeco SummerNights is uitermate divers en kent eigenlijk niet zijn gelijke in Nederland. In totaal staan er maar liefst 80 zomerse concerten op het programma. Het programma van Robeco SummerNights 2019vind je op deze pagina. Hier vind je ook algemene informatie per concert inclusief de tijden en prijzen per ticket. De ticketprijzen verschillen per concert en voor de plek waar je wilt zitten in de zaal. Tickets zijn online te koop, telefonisch of aan de dagkassa van het Concertgebouw. 

Bezoeken Robeco SummerNights

De Robeco SummerNights vinden plaats in het Concertgebouw wat gelegen is op het adres Concertgebouwplein 10 te Amsterdam. Geadviseerd wordt om zoveel mogelijk met de fiets of openbaar vervoer te reizen. In de directe omgeving van het Concertgebouw vind je bijvoorbeeld de tramhaltes Van Baerlestraat en Museumplein. Deze tramhaltes hebben verbindingen met de grote treinstations van Amsterdam. Als je met de auto komt kan je parkeren in Q-Park Museumplein of bij P+R Olympisch Stadion. Het is ook mogelijk om betaald te parkeren aan de straat. Natuurlijk is er ook nog de mogelijkheid om te overnachten in Amsterdam:

Het Concertgebouw

Het Concertgebouw in Amsterdam is een roemruchte concertzaal en bestaat al sinds 1886. Dankzij de geweldige akoestiek is het zelfs een van de bekendste concertzalen ter wereld. Het Concertgebouw heeft meerdere concertzalen waarvan de Grote Zaal en de Kleine Zaal de meest bekende zijn. Door de jaren heen hebben er vele beroemde (klassieke) artiesten opgetreden.