Rock Herk

Last update: 20-01-2020

In Herk-de-Stad wordt op 17 en 18 juli 2020 weer Rock Herk georganiseerd. Het tweedaagse festival biedt zoals de naam al verduidelijkt genoeg stevige rockmuziek. Maar ook danceliefhebbers komen aan hun trekken tijdens Rock Herk. Het Olmenhof park is de festivallocatie waar je moet zijn als je Rock Herk wilt bijwonen. Dankzij de voordelige entreeprijzen is de drempel laag om onvervalst te komen rocken op dit gezellige festival. Kom meer te weten over Rock Herk 2020 inclusief informatie over festivaltijden en programma, tickets en kaartverkoop, overnachtingsmogelijkheden en bereikbaarheid.

Rock Herk 2020

Rock Herk is een van de betere alternatieve muziekfestivals van de zomer. Ieder jaar trekt dit tweedaagse festival weer tienduizenden enthousiaste muziekliefhebbers. Doordat er twee podia in gebruik zijn, heb je als bezoeker tijdens Rock Herk de keuze welke act je wilt bijwonen. Ondanks de naam Rock Herk is er tijdens het muziekfestival ook ruimte voor andere muziekstromingen zoals bijvoorbeeld dancemuziek. Rock Herk presenteert ieder jaar een line-up die bestaat uit enkele grote namen aangevuld met jong talent. De volgende editie van Rock Herk is op vrijdag 17 en zaterdag 18 juli 2020.

Festivaltijden

Het festivalterrein van Rock Herk is open gedurende de volgende tijden:

  • Vrijdag: 15.00 - 02.30 uur
  • Zaterdag: 13.30 - 02.30 uur
  • Het campingterrein opent de deuren op vrijdagochtend om 10 uur en sluit op zondag om 12 uur.

Tickets

De ticketinfo voor 2020 is nog niet bekend

Bezoekers kunnen kiezen uit een dagticket of combiticket. Een dagticket kost € 36 per persoon, terwijl een combiticket € 52 kost. Vroege boekers betalen een gereduceerd tarief. Overnachten op de camping is mogelijk voor € 12.

Bezoeken Rock Herk

Het evenement vindt plaats in Herk-de-Stad wat in Belgisch Limburg ligt tussen de gemeenten Hasselt, Sint-Truiden en Diest. De festivallocatie ligt aan de Sint-Truidenerweg op Sportterrein Harlaz-Olmenhof, niet ver van het centrum van Herk-de-Stad. Geadviseerd wordt om zoveel mogelijk per trein of fiets naar Rock Herk te komen. Vanaf het treinstation van Hasselt worden bijvoorbeeld extra bussen ingezet. Kom je met de auto dan dien je vanaf de snelweg de borden met 'parking' te volgen. De parking is gelegen aan de Houwijkerstraat, wat op ongeveer 500 meter van het festivalterrein ligt. 

Overnachten

Rock Herk biedt de kans aan bezoekers om tegen betaling te overnachten op de festivalcamping aan de Houwijkerstraat. Voor wat meer luxe kan er een hotelkamer in Herk-de-Stad worden geboekt. Vergelijk de kamers en bijbehorende prijzen via: