Home » Rock Zottegem

Rock Zottegem

Last update: 08-01-2018

Rock Zottegem is een muziekfestival waar rock- en popmuziek op het programma staan. Het evenement draagt de naam van de gemeente waar het festival plaatsvindt, namelijk Zottegem in Oost-Vlaanderen. Jaarlijks bezoeken ongeveer 30.000 mensen Rock Zottegem. Het muziekfestival duurt in totaal drie dagen. Kom meer te weten over Rock Zottegem 2018 waaronder informatie over festivaltijden en programma, line-up, tickets en kaartverkoop, parkeren, trein en hotels.

Rock Zottegem 2018

Het muziekfestival had in het verleden al diverse grote internationale namen op het podium staan, denk aan James Brown, Alice Cooper en Mötörhead. Met een zeer diverse line-up weet Rock Zottegem ieder jaar weer een divers programma aan haar gasten te bieden. Door de jaren heen heeft het evenement dan ook een trouwe schare fans vergaard en groeit het festival gestaag door. De line-up en het programma van de twee festivaldagen kan bekeken worden op de officiële website van Rock Zottegem. Rock Zottegem vindt plaats op vrijdag 29 en zaterdag 30 juni 2018.

Overnachten

Omdat Rock Zottegem twee dagen duurt en een groot deel van de bezoekers beide dagen present zijn, biedt de organisatie de mogelijkheid om te overnachten op een campingterrein dat op slechts honderd meter afstand van de festivallocatie is gelegen. De camping opent de deuren op vrijdag 29 juni om 13.00 uur. De camping sluit de deuren op zondag 1 juli om 12.00 uur. Liever overnachten in een hotel om wat meer luxe te ervaren? Nabij het festivalterrein van Rock Zottegem zijn diverse zeer voordelige hotels te vinden:

RockZottegemrechtenvrij.jpg

Kaartverkoop

Wie Rock Zottegem bezoekt heeft de keuze om een dagticket of weekendticket te kopen. Een dagkaart voor de vrijdag of zaterdag kost € 45,- per persoon. Op zondag kost een dagticket € 35,- per persoon. Ga je beide dagen? Een combiticket geeft je dit recht en kost € 85,-. De kosten voor een overnachting op de camping bedraagt € 7,- per persoon wanneer je een campingplek koopt in de voorverkoop.

Programma

Tal van bands en artiesten treden op tijdens het twee dagen durende festival. Een overzicht van de line-up en de invulling van het programma vind je op de website van Rock Zottegem. Je komt er dus ook te weten wat de festivaltijden van het festivalterrein zijn.

Bezoeken Rock Zottegem

Autobezoekers kunnen parkeren op de parkeerterreinen aan de Deinsbekestraat en de Lyceumstraat in Zottegem (bereken route). Parkeren is overigens gewoon gratis. Het festivalterrein is De Bevergemse Vijvers genaamd, je wordt middels borden de juiste weg gewezen. Ga je met de trein naar Rock Zottegem? Er is een treinstation in de gemeente op circa een kwartier lopen.