Rollende Keukens

Last update: 15-11-2019

Gedurende vijf dagen wordt de Westergasfbariek in Amsterdam omgetoverd tot een culinaire hotspot met heerlijk eten en drinken. In mei is het namelijk weer tijd voor het Weekend van de Rollende Keukens. Bezoekers kunnen genieten van culinaire en gastronomische hoogstandjes. Bezoek ook het Weekend van de Rollende Keukens 2020 en laat je verrassen. Onderstaand is alle algemene informatie over Rollende Keukens Amsterdam samengevat waaronder locatie, openingstijden, tickets en kaartverkoop en bereikbaarheid.

Rollende Keukens 2020

Het concept van het Weekend van de Rollende Keukens spreekt zeer veel mensen aan en ook in 2018 worden weer duizenden bezoekers verwacht in de Westergasfabriek. Tijdens Rollende Keukens zullen gedurende vijf dagen meer dan honderd mobiele eetgelegenheden zich vormen tot een enorm openluchtrestaurant. Of je nu houdt van barbecue, pizza, visgerechten, soepen, dure liflafjes, bijzondere exotische keukens, smoothies of juist simpel en eenvoudig voedsel; op Rollende Keukens vind je het allemaal. Behalve heerlijke eten is er natuurlijk ook drinken te koop en zullen er muzikale optredens en filmvertoningen zijn. Het weekend van de Rollende Keukens vindt plaats van woensdag 20 mei tot en met zondag 24 mei 2020.

Openingstijden

Het vijfdaagse Weekend van de Rollende Keukens heeft ruime openingstijden. De openingstijden zijn iedere dag gelijk:

  • Woensdag 20 mei: 13.00 - 23.00 
  • Donderdag 21 mei: 13.00 – 23.00
  • Vrijdag 22 mei: 13.00 – 23.00
  • Zaterdag 23 mei: 13.00 – 23.00
  • Zondag 24 mei: 13.00 – 23.00

Foto: Annelore van Herwijnen - Annelore Photography

Gratis toegang

Rollende Keukens is een gratis te bezoeken festival en je hoeft geen tickets te bemachtigen. Je hoeft alleen maar te betalen voor het eten en drinken wat je consumeert. Je kunt een bezoek aan Rollende Keukens dus zo goedkoop of duur maken als je zelf wilt. Overigens zijn de prijzen voor de hapjes en drankjes absoluut betaalbaar.

Bezoeken Rollende Keukens

Het Weekend van de Rollende Keukens vindt plaats in de Westergasfabriek, een locatie in het centrum van Amsterdam. Omdat het in de binnenstad van Amsterdam druk is wordt er aangeraden te reizen met het openbaar vervoer. Loop bijvoorbeeld in 25 minuten van treinstation Amsterdam Centraal naar de Westergasfabriek of neem de bus naar bushalte Van Hallstraat of de tram naar de halte Van Limburg Stirumplein. Parkeren is vrij prijzig en mogelijk in parkeergarages aan de Van Bleiswijkstraat 8, Leeuwendalerweg 23B en Haarlemmer Houttuinen 548. Of overnacht in een hotel in de omgeving: