Scream-O-Ween

Last update: 21-04-2019

Er is nog geen informatie bekend over de editie van 2019.

Het engste Halloween evenement van Nederland is Scream-O-Ween dat plaatsvindt in het dorp Gilze tussen Tilburg en Breda. Bezoekers staan doodsangsten uit in onder andere vijf scare zones, drie doolhoven, twee shows en dat alles onder de vlag van een gruwelijk eng verhaal met de bezoeker in de hoofdrol. Wil je ook eens het bloedstollende evenement Scream-O-Ween meemaken? Onderstaand kom je alles te weten over de kaartverkoop, aanvangstijden, programma en bereikbaarheid.

Scream-O-Ween 2016

Er zijn maar liefst 100 angstaanjagende acteurs op de been die je de stuipen op het lijf zullen jagen. Er zijn 4 scare zones en 4 doolhoven waar je je leven niet zeker bent. Monsters, demonen, zombies, enzovoorts maken het een onvergetelijk enge ervaring. Als bezoeker van Scream-o-Ween zul je verschillende themawerelden moeten overleven waaronder een medische screening, het wilde westen, het circus, zwarte magie en een wereld met indianen en cowboys. Om Scream-o-Ween af te sluiten is er nog een gezellige afterparty. Nou ja gezellig, ook hier barst het van de angstaanjagende figuren die je geen seconde met rust laten.

Datum 2016

Scream-O-Ween vindt uiteraard plaats in de periode rond Halloween. In 2016 vinden de shows plaats op de volgende datums:

  • Vrijdag 28 oktober
  • Zaterdag 29 oktober
  • Zondag 30 oktober 
  • Maandag 31 oktober

Tickets en kaartverkoop

Scream-O-Ween kan je al beleven voor € 19,50 per persoon (Low Budget Scare Pass). Hiermee heb je toegang tot de doolhoven, scare zones en de afterparty (2 consumpties inclusief). Voor € 39,50 heb je een Special Extreme Pass waarmee ook toegang krijgt tot doolhoven, afterparty met 2 consumpties en de scare zones. Tevens schuif je dan aan bij het Halloween buffet.

Aanvangstijden

Er geldt een inloop tussen 20.00 en 21.30 uur. Om 22.00 uur begint de afterparty.

Bezoeken Scream-O-Ween

De locatie van Scream-O-Ween is ‘The Lodge’ waarvan het adres de Alphensebaan 14 te Gilze is. Het dorp Gilze is gelegen nabij de steden Tilburg en Breda en bereikbaar via de snelweg A58 (afslag 12) en vervolgens de N260. Parkeren is mogelijk bij The Lodge.