Share a Perfect Day

Er is nog niks bekend over Share a Perfect Day 2020.

Het perfecte dagje uit met vriendinnen is Share a Perfect Day. Tijdens dit festival kan je genieten van muzikale optredens, workshops, mode, culinaire lekkernijen en shoppen. Tijdens het evenement treden enkele zeer grote artiesten op uit voornamelijk Nederland. Het festival vindt plaats bij de Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Kom meer te weten over Share a Perfect Day 2017 inclusief informatie over tijden, line-up, bereikbaarheid, tickets en kaartverkoop. Of bemachtig een kortingskaart via de Jumbo en bezoek het evenement wel heel erg voordelig.

Share a Perfect Day 2017

Share a Perfect Day is meer dan alleen een festival. Het is bij wijze van spreken een compleet dorp met verschillende podia, weides, enzovoorts. Je kunt grote artiesten bewonderen die er optreden, deelnemen aan interessante workshops, sporten, lekkere wijntjes drinken, koken, shoppen, enzovoorts. De muziekstijlen die je er aantreft zijn zeer divers. Zo treden er Nederlandstalige zangers op, zijn er wereldberoemde dance-DJ’s, rockbands, enzovoorts. Het complete programma inclusief line-up is vermeld op de website van Share a Perfect Day. De volgende editie van Share a Perfect Day vindt plaats van vrijdag 30 juni tot en met zondag 2 juli 2017.

Festivaltijden

Het driedaagse evenement Share a Perfect Day heeft de volgende festivaltijden in 2017:

  • Vrijdag 30 juni: 11.00 – 22.00 uur
  • Zaterdag 1 juli: 11.00 – 22.00 uur
  • Zondag 2 juli: 11.00 – 22.00 uur

Tickets en kaartverkoop

De tickets voor Share a Perfect Day kosten € 25 per persoon en zijn te koop via de website van het festival. Een ticket geeft recht op toegang tot een van de drie dagen. Er zijn manieren om stukken voordeliger Share a Perfect Day te bezoeken, zo heeft bijvoorbeeld supermarktketen Jumbo een kortingsactie waarbij je voor slechts € 10 een toegangsbewijs kunt kopen. Meer over de kortingsactie van Jumbo.

Bereikbaarheid

Share a Perfect Day vindt plaats op de Beekse Bergen in Hilvarenbeek, bekend van onder andere een pretpark voor kinderen en het safaripark. Het terrein ligt nabij Tilburg en is daarom goed met de trein bereikbaar. Vanaf treinstation Tilburg Centraal rijden namelijk pendelbussen van en naar de Beekse Bergen. Een retour voor de pendelbus kost € 2,50 per persoon. Wie met de auto komt kan de navigatie instellen op Beekse Bergen 1 te Hilvarenbeek (bereken de route). Parkeren is mogelijk bij het complex, maar hiervoor zijn wel parkeertickets nodig welke € 10 kosten. Bezoek je Share a Perfect Day meerdere dagen of wil je bijvoorbeeld Tilburg leren kennen? Boek dan een hotelkamer: