SLAM FM Koningsdag

Last update: 24-10-2019

Helemaal losgaan op dancebeats doe je tijdens  SLAM! Koningsdag dat in Alkmaar wordt georganiseerd. Het dancefestival SLAM! Koningsdag, dat plaatsvindt in het AFAS stadion, combineert de gezellige sfeer die heerst op Koningsdag met de megapopulaire dancemuziek. Uiteraard is dit evenement verbonden met radiozender SLAM FM, wat betekent dat je de hele dag kunt genieten van de beste DJ’s. Kom meer te weten over SLAM FM Koningsdag 2020 waaronder programma en tijden, line-up, tickets en kaartverkoop, hotels en bereikbaarheid.

SLAM FM Koningsdag 2020

Radiozender SLAM! FM is uitgegroeid tot een van de best beluisterde stations van Nederland. Als opvolger van ID&T Radio wordt er vooral veel dancemuziek gedraaid op de radiozender. Tijdens Koningsdag organiseert SLAM!FM dan ook een dancefestival ter ere van de nationale feestdag. Op SLAM! Koningsdag draaien diverse bekende DJ’s hun platen. SLAM! Koningsdag vindt plaats in het AFAS Stadion te Alkmaar waardoor op het evenement een speciale sfeer heerst. Een groot voetbalstadion gevuld met mensen gekleed in oranje, gecombineerd met de lekkerste beats, dat is wat SLAM FM Koningsdag al jaren een succes maakt. De eerstvolgende editie van SLAM FM Koningsdag is op maandag 27 april 2020.

Tijden en line-up

SLAM! Koningsdag begint om 12.00 uur, maar al vanaf 11.30 uur is het terrein geopend. Tot 20.00 uur kan je nog naar binnen. Het programma ten einde rond de klok van 22.00 uur. Gedurende de dag zullen meerdere DJ’s hun kunsten vertonen. De line-up is te raadplegen op de website van SLAM! FM.

Tickets en kaartverkoop

Reguliere ickets voor SLAM! Koningsdag kosten € 25 per persoon inclusief servicekosten. Vroege kopers betalen een kortingstarief, maar deze early bird tickets zijn slechts in een beperkte oplage verkrijgbaar. Om het festival bij te mogen wonen moet je minimaal 16 jaar oud zijn. De tickets zijn te koop via de website van SLAM FM en bij alle Primera filialen.

Bezoeken SLAM FM Koningsdag

SLAM FM Koningsdag wordt georganiseerd in het AFAS Stadion, waarvan het adres Stadionplein 1 te Alkmaar is. Het stadion is bekend als thuishaven van voetbalclub AZ en is direct naast de snelweg gelegen (bereken je route). Parkeren is mogelijk op het parkeerterrein rondom het stadion en kost € 12,25. Je wordt naar het parkeerterrein geleid door de borden ‘Parkeren Slam!’ te volgen. Als je met de trein naar SLAM FM Koningsdag komt kan je uitstappen op het treinstation van Alkmaar. Een gratis pendelbus rijdt op en neer tussen het treinstation en het AFAS Stadion. Als je  na afloop van het festival niet meer de reis naar huis wilt maken kan je uiteraard ook een hotelkamer boeken: