Smeerboel Festival

Last update: 24-03-2020

Het is echt zowat het laatste outdoor dancefeest van het zomerseizoen. Smeerboel Festival is laat geprogrammeerd, maar roept zeker weten nog een laatste keer dat heerlijke zomergevoel op. Goede muziek, vrijheid en hopelijk een nazomerzon. Wil je ook het festivalseizoen waardig afsluiten? Zorg dat je erbij bent op Smeerboel Festival 2020 en koop je kaarten op tijd. Lees verder wat het programma en de festivaltijden zijn en hoe je Smeerboel Festival kunt bereiken.

Smeerboel Festival 2020

Het Smeerboel Festival is inmiddels niet meer weg te denken van het Nederlandse festivaltoneel. Er is dan ook geen festival waar je vreemdere dingen kunt beleven. Denk aan relaxen in een badkuip, karaoke zingen, een draaimolen, elkaar beschilderen, enzovoorts. Maar bovenal presenteert Smeerboel Festival weer vele goede DJ's aan haar publiek. Het evenement is dus zeg maar goede dancemuziek met een gek sausje. Smeerboel Festival vindt plaats op zaterdag 12 september 2020.

Festivaltijden

Smeerboel Festival opent de deuren om 12.00 uur. In de avond, om 23.00 uur om precies te zijn, loopt het programma weer ten einde. Als je dan nog niet genoeg hebt gedanst hoef je niet te treuren, er wordt zoals gewoonlijk weer een Smeerboel afterparty georganiseerd op een andere locatie.

DJ's en timetable

De DJ's en artiesten die zullen optreden tijdens Smeerboel Festival zijn te vinden op de website van het festival. Je vindt er ook een overzicht van de timetable en andere informatie met betrekking tot de invulling van het festival. De area's luisteren naar de namen Techno, Singlefeestje, Fluff Disco, Nachtcollege, Weiter en Los!

Tickets

Tickets voor Smeerboel zijn te koop via de website van het festival of bij de filialen van Primera. Smeerboel bijwonen is mogelijk voor € 42,50 per persoon. Als je er vroeg bij bent en een Earl Bird Ticket koopt krijg je korting op de entree, een kaartje is dan nog maar € 37,50. Ben je er juist laat bij wordt het kaartje weer duurder, dan kost het je € 45,50.

Bezoeken Smeerboel Festival

De beste vervoersmethode is het openbaar vervoer. Vanaf het treinstation Utrecht Centraal kan je met pendelbussen bij de festivallocatie komen. Een retourticket voor de pendelbus kost € 6,-. Als je met de auto naar Smeerboel wilt komen, kan je navigeren op Mercatorlaan Utrecht (bereken de route hier). Omdat er maar een beperkt aantal parkeerplaatsen is wordt er aangeraden om dus met de trein en pendelbus te komen. Uiteraard is de fiets ook een goed alternatief of je kiest voor een hotelovernachting in Utrecht. De prijzen zijn te vergelijken via: