Soenda Festival

Last update: 23-09-2019

Soenda Festival is een begrip in de dancewereld en staat voor heerlijke deephouse, techno en discomuziek. Soenda Festival bestaat uit twee festivals die enkele maanden achter elkaar worden georganiseerd. In maart staat het Soenda Indoor Festival op het programma dat wordt georganiseerd in De Fabrique in Utrecht. In de maand mei is er het outdoor Soenda Festival in de Ruigenhoekse Polder in Utrecht. Kom alles te weten over Soenda Festival 2020 waaronder de datum en locaties, tickets en kaartverkoop, timetable en line-up, bereikbaarheid en hotels.

Soenda Indoor Festival 2019

Soenda Indoor Festival vindt plaats in De Central studios in Utrecht. De datum van het dancefestival is zaterdag 9 november 2019. Soenda Indoor Festival begint om 22.00 uur en eindigt om 7.00 uur. Gedurende negen uur draaien verschillende goede DJ’s hun platen aan elkaar. De Central studios is gelegen aan de Gietijzerstraat in Utrecht. De locatie beschikt over 700  parkeerplaatsen. Vanaf treinstation Zuilen loop je in vijf minuten naar de festivallocatie. 

Soenda Festival 2020

Houd je meer van buitenfeestjes? Dan is Soenda Festival op zaterdag 23 mei 2020 helemaal je ding. In de Ruigenhoekse Polder vangt om 12.00 uur dan het festival aan. DeRuigenhoekse Polder is aan de noordzijde van de stad gelegen. De organisatie verkoopt pendelbustickets waarmee je eenvoudig en snel kunt pendelen tussen treinstation Utrecht Overvecht en de festivallocatie.

Tickets en kaartverkoop

Om een van de twee (of allebei) festivals bij te wonen is het noodzakelijk tickets te kopen. Tickets zijn te koop via de website van Soenda of bij 450 Primera winkels. De prijzen zijn als volgt:

  • Soenda Indoor Festival: een regulier ticket kost € 36,50. Wie er vroeg bij is betaalt het voordeeltarief van € 33,50 per persoon.
  • Soenda Festival: als je een regulier ticket online koopt kost dat € 34,95.
  • Combiticket: het is mogelijk om voordelig beide dancefestivals bij te wonen. Koop hiervoor een combiticket.

Line-up en timetable

Zowel Soenda Indoor als Soenda Outdoor kunnen bogen op een goede line-up. De line-up en timetable krijgen naarmate het feest dichterbij komt steeds meer vorm. Je vindt ze op deze pagina.

Hotel Utrecht

Als je na afloop van een van de twee Soenda Festivals liever overnacht in Utrecht heb je volop keuze. De stad beschikt namelijk over ruim honderd hotels. Je kunt het zo duur of voordelig maken als je zelf wilt. Kleine tip: kies een hotel met een laten uitchecktijd zodat je wat langer kunt bijslapen. Ga naar het overzicht van alle hotels in Utrecht met daarbij een vermelding van de prijs per hotelkamer per nacht zodat je nooit teveel betaalt: