Home » Spellenspektakel

Spellenspektakel Eindhoven

Last update: 22-09-2018

Het Spellenspektakel is de grootste spellenbeurs van Nederland. Je vindt er alle soorten spellen, waaronder nieuwe spellen. Probeer de spellen uit, koop spellen of uitbreidingen of laat je kinderen lekker spelen op het Kinderplein. Als je dus houdt van het spelen van een spelletje dan is het Spellenspektakel in Eindhoven een beurs die je echt moet bezoeken. Kom meer te weten over het Spellenspektakel 2018 zoals op welke datum het wordt georganiseerd, waar je tickets kunt kopen en wat ze kosten, de openingstijden, programma, bereikbaarheid en hotels.

Spellenspektakel 2018

Jong en oud zijn dol op het spelen van spellen. Voor in gezelschap is het spelen van een spel al vele decennia een geweldig leuke tijdsbesteding. Het Spellenspektakel in Eindhoven is de nummer één spellenbeurs van ons land. Op de beurs zullen exposanten nieuwe spellen demonstreren aan het publiek. Maar er is meer te beleven, aangezien er ook volop mogelijkheden zijn om zelf spellen uit te proberen of deel te nemen aan toernooien waarmee je grote prijzen kunt winnen. Voor de kinderen zijn er Kinderpleinen ingericht waar ze de hele dag naar hartenlust kunnen spelen. Er zijn zelfs professionele kinderopvang met pedagogisch medewerkers aanwezig. Het Spellenspektakel vindt plaats op zaterdag 10 en zondag 11 november 2018.

Tickets en kaartverkoop

Tickets voor het Spellenspektakel zijn tijdens de voorverkoop via de website van de spellenbeurs te koop. Kaarten kunnen ook aan de kassa worden gekocht, maar dan zijn ze wel wat duurder. Een regulier ticket kost € 11,85 per persoon in de voorverkoop en € 12,95 aan de deur. Wil je beide dagen het Spellenspektakel bezoeken? Neem dan een passepartout voor respectievelijk € 20,35 (voorverkoop) of € 22,- (aan de deur). Een kind van 4 tot en met 12 jaar betaalt tijdens de voorverkoop € 4,85  en aan de kassa € 5,85,-. De passepartout voor een kind kost dan weer € 7,- tijdens de voorverkoop en € 9,- aan de deur. Een goede manier om geld te besparen is door een gezinsticket te kopen voor twee volwassenen en drie kinderen. Deze kost namelijk € 24,- (voorverkoop) of € 27,- (kassa). Kinderen jonger dan 4 jaar mogen gratis het Spellenspektakel bijwonen.

Openingstijden

Het beursevenement Spellenspektakel is gedurende de twee beursdagen geopend volgens de onderstaande openingstijden:

  • Zaterdag 10 november 2018: 10.00 – 18.00 uur
  • Zondag 11 november 2018: 10.00 – 18.00 uur

Bezoeken Spellenspektakel

Het Spellenspektakel wordt georganiseerd in het Beursgebouw in Eindhoven, gelegen aan de Lardinoisstraat 8. Omdat het treinstation Eindhoven Centraal direct om de hoek is gelegen is de trein het beste vervoersmiddel. Ook de bushalte bij het station is op een steenworp afstand gelegen. Kom je met de auto? Er zijn verschillende parkeergarages in de buurt welke middels borden zijn aangewezen. Wie wat verder lopen niet erg vindt kan ervoor kiezen de auto wat verder weg te parkeren, want dan is het parkeren gratis. Als je beide dagen het Spellenspektakel bezoekt of wanneer je meer van de stad Eindhoven wilt zien, kan je natuurlijk ook altijd een hotelovernachting boeken: