Springkussen Festival

De informatie voor de editie van 2017 is nog onbekend. Onderstaand daarom de informatie over de editie van 2016:

Een van de meest uitbundige festivals van het jaar is het Springkussen Festival, waar je heerlijk kunt springen op één van de vele springkussens, ballenbakken, stormbanen en nog veel meer. Voel je als bezoeker zo vrij als een vogel en spring op de beats van de DJ’s en artiesten. Gegarandeerd zal je je zelden zo uitgelaten voelen als tijdens het Springkussen Festival, dat plaatsvindt in Amsterdam, Enschede en Eindhoven. Kom meer te weten over het Springkussen Festival 2016 waaronder datums, locaties, programma, tickets en kaartverkoop, bereikbaarheid en hotels. 

Springkussen Festival 2016

Ken je ook die onweerstaanbare drang om ook lekker gek te doen op een luchtkussen? Helaas mogen alleen kinderen zich helemaal uitleven en moet je als volwassene aan de zijkant toekijken. Op het Springkussen Festival is echter alles anders en kan je jezelf wel heerlijk uitleven. Er zijn namelijk maar liefst meer dan 7500 vierkante meters opgeblazen plezier. Dat betekent volop springkussens, glijbanen, basejumps, stormbanen, bumper balls en ballenbakken. En dat is nog niet alles want DJ’s zullen tijdens Springkussen Festival de dag omlijsten met heerlijke beats en dancemuziek. Bounce dus lekker op en neer terwijl je geniet van de muziek. Er zijn meerder muziekpodia, er is een feestcafé en er is andersoortig vermaak zoals een skippyballenrace, karaoke, disco bingo, foodtrucks waar je kunt eten en drinken en nog veel meer. Vergeet niet om dusdanig gekleed te gaan dat je vies en nat mag worden plus neem droge kleding mee.

Datums en locaties

In 2016 worden er drie edities van het Springkussen Festival georganiseerd. De datums en locaties zijn als volgt:

  • ArenaPark Amsterdam: zaterdag 2 en zondag 3 juli 2016
  • Volkspark Enschede: zaterdag 6 augustus 2016
  • Philips de Jonghpark Eindhoven: zaterdag 3 september 2016

Tijden

De verschillende edities van het Springkussen Festival hebben allen dezelfde begin- en eindtijd. Het Springkussen Festival begint namelijk om 14.00 uur en is afgelopen om 23.00 uur.

Tickets en kaartverkoop

Tickets voor het Springkussen Festival zijn verkrijgbaar via de website van het evenement en kosten € 29,50 per stuk. Kaarten kunnen ook bij de winkels van Primera worden gekocht.

Bereikbaarheid

Alle locaties van het Springkussen Festival zijn prima bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. In de nabije omgeving liggen respectievelijk de treinstations Amsterdam Bijlmer Arena, Eindhoven Strijp-S en Enschede Centraal. Uiteraard is er ook nog de mogelijkheid om een hotel te boeken in één van de drie steden wanneer je na afloop nog verder wilt feesten in de binnenstad of er een toeristisch uitje aan wilt plakken: