Home » Startersdag KvK

Startersdag KvK

Er is nog geen informatie bekend over de editie van 2017.

Speel je met plannen om voor jezelf te beginnen of heb je onlangs al een eigen bedrijf gestart? Iedere startende ondernemer heeft te maken met vele vragen en onzekerheden. De Kamer van Koophandel biedt startende ondernemers de kans om de Startersdag te bezoeken. Ben je ook geïnteresseerd in het bezoeken van de Startersdag van de KvK? Onderstaand kom je alles te weten over de locaties, aanvangstijden, inschrijven en registreren, het programma, enzovoorts.

Startersdag KvK 2016

Ieder jaar starten ongeveer 150.000 personen een eigen onderneming. Ieder jaar op de eerste zaterdag van de maand november vindt de Startersdag van de KvK plaats. Tijdens het evenement krijgen de startende ondernemers de kans om op één dag heel veel te weten te komen over het reilen en zeilen van een eigen onderneming. Op het programma staan onder andere een informatiemarkt, vele presentaties, workshops (start onderneming, groeien, financieren, acquisitie, overname), enzovoorts. En de Startersdag biedt ook zakelijk kansen, je kunt immers netwerken met andere ondernemers. Overigens ben je ook welkom op de Startersdag van de KvK als je nog geen onderneming bent gestart, maar dit mogelijk wel overweegt. De Startersdag van de Kamer van Koophandel zal dit jaar op zaterdag 5 november 2016 plaatsvinden.

Locaties

De Startersdag van de KvK vindt plaats op zeven locaties in Nederland. Op deze manier wordt de kans geboden aan ondernemers om altijd relatief dichtbij huis het evenement te bezoeken. De locaties waar de volgende editie de Startersdag KvK wordt georganiseerd zijn:

  • Amsterdam ArenA, Amsterdam
  • Evoluon, Eindhoven
  • GelreDome , Arnhem
  • Jaarbeurs High Five, Utrecht
  • Martini Plaza, Groningen
  • Windesheim, Zwolle
  • WTC, Rotterdam

Aanvangstijden

De Startersdag van de Kamer van Koophandel begint om 10.00 uur en zal eindigen om 16.00 uur.

Aanmelden en inschrijven

Om de Startersdag van de Kamer van Koophandel op één van de locaties te bezoeken is het noodzakelijk dat je je aanmeldt via de website van de KvK. Het aanmelden en het bezoeken van de Startersdag is overigens helemaal gratis.

6ed9e943c8bc4fd2a0bce7eddd6d6121.png