Summerfestival Antwerpen

Last update: 24-01-2020

In 2019 vindt er geen editie plaats van het Summerfestival! We zullen je tijdig op de hoogte houden over de editie van 2020.

Het Summerfestival in Antwerpen is een meerdaags muziekfestival dat ieder jaar tienduizenden bezoekers trekt. De muziek die je er zult horen is elektronisch van aard zoals house, dance, techno, dubstep en harddance. Maar ook urban muziek staat op het programma. Om het Summerfestival te kunnen bijwonen zal je kaarten moeten kopen. Informatie over het Summerfestival 2017 volgt onderstaand, onder andere over de tickets en kaartverkoop, festivaltijden, programma en line-up, bereikbaarheid en overnachtingsmogelijkheden.

Summerfestival 2017

Het dancefestijn Summerfestival groeit stevig door en wordt ieder jaar populairder. Dit komt natuurlijk vanwege de enorme line-up vol bekende namen uit de DJ-scene. Het Summerfestival duurt twee dagen en er zijn mogelijkheden om te overnachten. Summerfestival bestaat uit meerdere podia met elk een eigen genre. De muziek die er wordt gedraaid is uitermate divers, je zult er uiteraard vooral veel dancemuziek horen. De volgende editie van het Summerfestival vindt plaats op zaterdag 1 en zondag 2 juli 2017.

Festivaltijden

Het tweedaagse Summerfestival heeft in 2017 de volgende festivaltijden:

  • Vrijdag 30 juni: 20.00 - 24.00 uur (pre-party)
  • Zaterdag 1 juli: 12.00 - 24.00 uur
  • Zondag 2 juli: 12.00 - 24.00 uur

Programma en line-up

Ieder jaar slaagt Summerfestival er weer in om een goed affiche te presenteren inclusief aansprekende namen uit de muziekwereld. De line-up wordt steeds verder bekend gemaakt in de aanloop naar het festival.Ben je benieuwd welke grote namen uit de muziekwereld er dit jaar weer draaien op Summerfestival? Via de website zijn het programma en de line-up te bekijken.

Tickets kopen

Summerfestival is een betaald dancefeest, de kaarten kosten € 49,- per persoon per dag (zaterdag of zondag). Als je beide dagen het festival wilt bezoeken is dit mogelijk voor € 92,- per persoon. Er bestaat de mogelijkheid om VIP-tickets en Skybox tickets te kopen, deze tickets zijn wel enkele tientallen euro's duurder. Overnachten op de camping kost € 35,- per persoon. De prijzen zijn exclusief registratiekosten. De minimum leeftijd om Summerfestival te mogen bezoeken is 16 jaar.

Bezoeken Summerfestival

De locatie De Middenvijver is gelegen aan de Blancefloerlaan in Antwerpen op de Linkeroever. Uiteraard kan je de festivallocatie met de auto bezoeken (bereken route), zo zijn de snelwegen E17 en E34 dichtbij gelegen en kan er worden geparkeerd nabij het terrein. Je wordt middels verkeersborden naar de parkeerterreinen geleid. Als je met de trein reist kan je uitstappen op treinstation Antwerpen Centraal en je reis vervolgen per trein of via De Lijn.

Overnachten

Het is mogelijk om tijdens Summerfestival te overnachten op een camping. De camping is open van vrijdag 30 juni 10.00 uur tot maandag 3 juli 12.00 uur. Op vrijdagavond vindt er al een pre-party plaats van 20.00 tot 24.00 uur. Voor meer luxe kan ook worden gekozen om te overnachten in een hotel. Vergelijk de prijzen van de beschikbare hotels in Antwerpen en de bijbehorende prijzen via: