Home » Supersized Kingsday

Supersized Kingsday 2018: Aquabest Eindhoven

76b933e3429f4787b05a7ea02130590e.jpg

Als je Koningsdag wilt vieren onder het genot van de wat hardere beats dan moet je zeker naar het Supersized Kingsday Festival gaan op Aquabest in Best nabij Eindhoven. De hele dag draaien de betere DJ’s uit hardere segment hier hun platen aan elkaar. Supersized Kingsday Festival heeft meerdere podia waardoor je de hele dag volop keuze hebt. Kom meer te weten over Supersized Kingsday 2018 waaronder tijden, line-up en programma, tickets en kaartverkoop, hotels en bereikbaarheid.

Supersized Kingsday 2018

Op Koningsdag vinden er in het hele land activiteiten plaats waaronder een groeiend aantal dancefestivals. De liefhebbers van hardere dancestijlen zoals hardstyle, hardcore, enzovoorts kunnen terecht op het bekende Aquabest dat vlakbij Eindhoven ligt. Dit kunstmatige meer inclusief strand en grasweiden doet meerdere dagen per jaar dienst als gastheer van dancefestivals. Met een beetje lekker weer is het een heerlijk lentefeest waarbij je in de zon kunt genieten van goede muziek. Supersized Kingsday Festival vindt plaats op vrijdag 27 april 2018.

Line-up en programma

Op het programma staan maar liefst ruim 75 artiesten verdeeld over 8 podia en area’s. De area’s zijn verdeeld in hardstyle, hardcore, freestyle, raw, hardstyle classics, DJ Francois Classixs, uptempo en Zany & Friends. Ook zal er andersoortig vertier aanwezig zijn, bijvoorbeeld kermisattracties en zelfs oud Hollandse spelen. Tot de line-up behoren grote namen uit de wereld van de hardstyle en hardcore. De volledige line-up vind je op deze site.

Festivaltijden

Supersized Kingsday begint om 12.00 uur. Om 23.00 uur is het dancefeest weer ten einde.

Tickets en kaartverkoop

Tickets voor Supersized Kingsday worden verkocht via de website van Supersized. De kosten van reguliere tickets bedragen € 27,50 per stuk. De minimum leeftijd om het dancefestival te mogen bezoeken is 18 jaar.

Bezoeken Supersized Kingsday

Supersized Kingsday Festival vindt plaats op Aquabest, wat op de grens van de gemeenten Eindhoven en Best ligt. Aquabest is vanuit alle richtingen (snelwegen A2, A50, A58 en A67) goed bereikbaar en borden zullen je wijzen naar de parkeerterreinen. Qua openbaar vervoer zijn de treinstations van Eindhoven en Best dichtbij gelegen. Tenslotte zijn er tientallen hotels in de omgeving waar je kunt overnachten. Ideaal als je bijvoorbeeld na afloop van Supersized Kingsday nog wilt verder feesten in de Eindhovense binnenstad: