Home » The Christmas Show

The Christmas Show

Last update: 13-02-2018

Er is nog geen informatie over The Christmas Show 2018.

The Christmas Show is een prachtige kerstshow welke in het Ziggo Dome te Amsterdam zal plaatsvinden. De spectaculaire show herbergt onder andere dans, artiesten, acts en is een perfect dagje weg voor de hele familie. Diverse bekende Nederlanders zullen de rollen invullen. De show is behalve adembenemend en spectaculair ook intiem, wat de echte kerstsfeer zal oproepen. Ook het randgebeuren ademt een en al kerstsfeer uit, waaronder een gezellige kerstmarkt. Kom alles te weten over The Christmas Show 2017 zoals de showtijden, tickets en kaartverkoop en de bereikbaarheid.

The Christmas Show 2017

The Christmas Show wordt georganiseerd door RTL Live Entertainment en Stage Entertainment Nederland en vormt een concept dat eigenlijk nog niet bestond in Nederland. De bedoeling is dat het een kersttraditie wordt die een waar begrip gaat worden. Geheel in kerstsfeer zal het een hartverwarmende show worden die met de hele familie te ervaren is. Bekende sterren nemen het publiek mee op een magische reis in een op en top kerstambiance inclusief een sneeuwbui, enzovoorts. De mooiste decors, dans, kerstliedjes en de Kerstman zorgen voor een Kerst om nooit te vergeten. In 2017 wordt het verhaal verteld van A Christmas Carol, maar dan in een modern jasje. Een jonge popster heeft alleen maar aandacht voor zichzelf en vergeet de belangrijke mensen in zijn omgeving. The Christmas Show vindt plaats op zaterdag 23 en zondag 24 december 2017 in de Ziggo Dome.

Showtijden

De showtijden in 2017 zijn als volgt:

  • Zaterdag 23 december: 11.00, 15.30 en 20.00 uur
  • Zondag 24 december: 11.00 en 15.30 uur
  • Een voorstelling duurt ongeveer 1,5 uur
  • De deuren van de Ziggo Dome openen op beide dagen al om 9.30 uur. 

Tickets en kaartverkoop

Kaarten voor het evenement zijn te koop via de website van de Christmas Show en kosten tussen de € 38,50 en € 54,50 per persoon exclusief € 4,50 servicekosten. De prijs per ticket is afhankelijk van de locatie waar de bezoeker wenst te zitten. Kinderen tot en met 2 jaar mogen gratis mee naar binnen, wel moeten er bij de online bestellingen € 1 servicekosten worden betaald voor deze tickets. Als je met het hele gezin gaat krijg je vanaf 4 tickets € 2,50 korting per persoon. Tenslotte is er nog een VIP-arrangement. 

Bezoeken The Christmas Show

The Christmas Show vindt plaats in de Ziggo Dome, een van de fraaiste locaties van Amsterdam voor grootschalige optredens en shows. De Ziggo Dome is bereikbaar via twee treinstations, namelijk Bijlmer Arena en Duivendrecht. Beide treinstations liggen op enkele minuten loopafstand van de evenementenlocatie. Ook met de auto geraak je eenvoudig bij de Ziggo Dome, welke in Amsterdam Zuidoost is gelegen nabij snelwegen als de A1, A2, A9 en A10. Via borden wordt je naar de locatie geleid en in de buurt zijn verschillende betaald parkeergarages en –terreinen. Rondom de show is het ook een leuke optie om te genieten van Amsterdam in Kerstsfeer. Boek bijvoorbeeld een hotel in Amsterdam: