The Voice Kids 2020

Last update: 24-01-2020

Er is nog niets bekend over het nieuwe seizoen van The Voice Kids

Jong zangtalent wordt ontdekt tijdens  de talentenjacht The Voice Kids. Ook in 2020 volgen weer gloednieuwe afleveringen bij RTL4. Wie is dit jaar de beste artiest in dit dop en wordt de winnaar van The Voice Kids? De winnaar krijgt tevens een studiebeurs van maar liefst € 10.000. Vanaf februari 2019 kunnen we iedere vrijdagavond dit televisiespektakel weer op de voet volgen. Onderstaand volgt alle informatie over het nieuwe seizoen van The Voice Kids zoals de uitzendtijden, de audities, de presentatoren en de teamcoaches.

The Voice Kids

The Voice Kids is een talentenjacht waarin gezocht wordt naar kinderen met goede zangkwaliteiten. Behalve een geweldige stem is natuurlijk ‘stage presence’ en een topmentaliteit heel belangrijk. Wie heeft het in zich om een heel publiek om zijn of haar vinger te winden? Na audities volgen de Blind Auditions waarbij de zangers en zangeressen tijdens zogenoemde Blind Auditions de teamcoaches moeten zien te overtuigen. Wie door deze ronde komt mag aan de hand van zijn of haar teamcoach door naar The Battle, waarbij de talenten tegen elkaar strijden voor een plek naar de volgende rond. Uiteindelijk komen alleen de allerbeste talenten van The Voice Kids terecht in de Live Finale.

Uitzendingen 2019

The Voice Kids gaat van start op vrijdag 1 maart 2019. Na de start volgt er iedere week op vrijdagavond een uitzending op RTL4 om 20.30 uur. Eerst natuurlijk de Blind Auditions, vervolgens de bekende Battles en tenslotte de finale op vrijdag 26 april 2019. The Voice Kids wordt ieder jaar weer zeer goed bekeken, gemiddeld kijken er per uitzending ruim twee miljoen mensen naar het programma.

Presentatoren en coaches

De presentatie zal in handen zijn van Wendy van Dijk en Martijn Krabbé. De coaches die bekend zijn van de ronddraaiende rode stoelen zijn dit keer Anouk, Marco Borsato, Ali B en Ilse DeLange.

Deelname en inschrijven

Heb je veel zangtalent en lijkt het je leuk om mee te doen aan The Voice Kids? Ieder jaar weer zoekt de organisatie zangtalent. Je kunt jezelf gratis inschrijven voor de audities (voorselectie). De voorselecties voor 2019 vinden ruim voordat het nieuwe seizoen wordt uitgezonden op televisie plaats, dus inschrijven moet ook ruim tevoren. Wel kan je jezelf alvast opgeven voor het seizoen dat weer na het komende volgt. Als winnaar of winnares van The Voice Kids win je ook leuke prijzen, in het verleden werden prijzen uitgedeeld zoals een studiebeurs van € 25.000,- en het uitbrengen van een eigen single.

Tickets en kaartverkoop

Wist je dat je ook The Voice Kids kunt bijwonen? Het is een ideaal avondje uit waarbij je aanwezig bent in de studio waar de optredens plaatsvinden. Tickets voor The Voice Kids worden verkocht via de ticketsite van RTL.