Theaterfestival Boulevard

Last update: 16-02-2020

Theaterfestival Boulevard is een zeer divers cultureel evenement in Den Bosch. Op locaties door de hele stad beleef je gedurende elf dagen alles op het gebied van dans, muziek, theater, kunst, enzovoorts. Een deel van Theaterfestival Boulevard is zelfs gratis te bezoeken, wat het evenement ook voor mensen met een kleinere beurs toegankelijk maakt. Kom meer te weten over Theaterfestival Boulevard 2020 waaronder informatie over locaties en programma, tickets en kaartverkoop, bereikbaarheid en hotels.

Theaterfestival Boulevard 2020

Het Theaterfestival Boulevard is een van de meest aansprekende culturele evenement van de zomer. De hoofdstad van Noord-Brabant, Den Bosch, is zoals gewoonlijk de gastheer van het festival. Podiumkunstenaars uit binnen- en buitenland vertonen hun kunsten aan het publiek. De genres welke zijn vertegenwoordigd zijn onder andere dans, muziek(theater), beeldende kunst, ontmoeting, enzovoorts. De volgende editie van Theaterfestival Boulevard vindt plaats van donderdag 6 tot en met zondag 16 augustus 2020.

Locaties

Het Theaterfestival Boulevard vindt plaats op locaties door de hele stad. De bekendste locaties zijn het Festivalplein, de Brabanthallen, Citadel, Josephkwartier, de Markt, de Muzerije, Verkadefabriek, Perron 3 en Kruithuis. Maar nog diverse andere locaties zijn opgenomen in het programma. De tijden van de voorstellingen variëren per locatie en kunnen worden geraadpleegd via de website van Theaterfestival Boulevard.

Tickets en kaartverkoop

Hoewel een deel van het programma gratis toegankelijk is, zullen voor sommige voorstellingen kaarten moeten worden gekocht. De tickets kunnen per voorstelling worden gekocht via onder andere de website van het theaterfestival. Kinderen en houders van een CJP-pas betalen een gereduceerd tarief. Tickets zijn te koop via de website van Theaterfestival Boulevard, telefonisch of aan de kassa van Theater aan de Parade.

Bezoeken Theaterfestival Boulevard

De locaties van Theaterfestival Boulevard zijn allemaal in het centrum van Den Bosch of in de nabijheid van de binnenstad gelegen. Een goede manier om voorstellingen te bezoeken is door te reizen met het openbaar vervoer. Vanuit treinstation Den Bosch Centraal loop je binnen tien minuten naar de meeste locaties. Ook met de auto is een bezoek aan Theaterfestival Boulevard mogelijk, houd alleen wel rekening met parkeerkosten. De stad Den Bosch is een prachtige stad waar een langer verblijf altijd de moeite waard is. Vergelijk de kosten van de hotelkamers in de stad via: