Tilburg Culinair

Last update: 24-03-2020

Tilburg culinair 2019 was voorlopig de laatste editie.

Tilburg Culinair STOPT

Tilburg Culinair vormt eind september het decor van lekker genieten van eten en drinken. Het centraal gelegen Louis Bouwmeesterplein staat gedurende vier dagen vol eettentjes en een gezellige bar. Behalve lekker eten en drinken is Tilburg Culinair ook uitermate gezellig en er is dan ook een gezellig randprogramma samengesteld. Het culinaire festival is ook nog eens gratis te bezoeken. Kom meer te weten over Tilburg Culinair 2019 waaronder openingstijden, kosten consumpties, bereikbaarheid en hotels.

Tilburg Culinair 2019

Het laatste weekend van september is er in Tilburg van knorrende magen geen sprake. Dan strijkt namelijk Tilburg Culinair neer op het Louis Bouwmeesterplein. Pop-up eettentjes (van de beste lokale restaurants) brengen je vier dagen lang de meest heerlijke gerechten. Bij lekker eten hoort ook lekker drinken, dus schijf snel aan aan de bar. Aan gezelligheid geen gebrek want er is tevens muziek, licht en volop feest. Ook voor bedrijven is het festival een mooie kans aangezien er een speciale bedrijvenavond is en omdat netwerken in de informele en gezellige setting natuurlijk optimaal gaat. Tilburg Culinair vindt plaats van donderdag 26 tot en met zondag 29 september 2019.

Gratis toegang en consumpties

De toegang tot Tilburg Culinair is helemaal gratis, er is dus geen kaartverkoop. Om te kunnen genieten van de vele gerechtjes heb je Tilburgse Troskes nodig. Deze consumptiemunten zijn het officiële betaalmiddel tijdens Tilburg Culinair en zijn te koop op het plein. De kosten per Troske zijn € 2,80 per stuk. De munten zijn alleen dit jaar geldig.

Openingstijden

De openingstijden van Tilburg Culinair zijn in 2019 zeer waarschijnlijk als volgt:

  • Donderdag 26 september: speciale avond op uitnodiging (17.00 - 0.00 uur)
  • Vrijdag 27 september: 19.30 – 01.00 uur (vanaf 17.00 uur al Bedrijvenavond)
  • Zaterdag 28 september: 14.00 – 01.00 uur
  • Zondag 29 september: 14.00 – 23.00 uur

Bezoeken Tilburg Culinair

Het Louis Bouwmeesterplein in het centrum van Tilburg is de plek waar Tilburg Culinair wordt georganiseerd. Door de ligging is reizen met het openbaar vervoer ideaal, het treinstation ligt op maar circa tien minuten lopen. Wie met de auto komt is aangewezen op één van de vele parkeergarages in het centrum van de stad. Na een avond gezellig eten en drinken is het misschien geen prettig vooruitzicht om nog naar huis te moeten reizen. Boek in dat geval een hotelkamer in het centrum van Tilburg, er zijn volop hotelkamers te boeken voor een schappelijke prijs: