Kalender » Tilburg Culinair

Tilburg Culinair: 22 – 25 september 2016

f0e402941dec490c9560de888e8c56aa.jpg

Er is nog geen informatie bekend gemaakt over Tilburg Culinair in 2017. Daarom volgt onderstaand nog de informatie over de vorige editie.

Tilburg Culinair vormt eind september het decor van lekker genieten van eten en drinken. Het centraal gelegen Willemsplein staat gedurende vier dagen vol eettentjes en een gezellige bar. Behalve lekker eten en drinken is Tilburg Culinair ook uitermate gezellig en er is dan ook een gezellig randprogramma samengesteld. Het culinaire festival is ook nog eens gratis te bezoeken. Kom meer te weten over Tilburg Culinair waaronder openingstijden, kosten consumpties, bereikbaarheid en hotels.

Tilburg Culinair 2016

Het laatste weekend van september is er in Tilburg van knorrende magen geen sprake. Dan strijkt namelijk Tilburg Culinair neer op het Willemsplein. Pop-up eettentjes (van de beste lokale restaurants) brengen je vier dagen lang de meest heerlijke gerechten. Bij lekker eten hoort ook lekker drinken, dus schijf snel aan aan de bar. Aan gezelligheid geen gebrek want er is tevens muziek, licht en volop feest. Ook voor bedrijven is het festival een mooie kans aangezien er een speciale bedrijvenavond is en omdat netwerken in de informele en gezellige setting natuurlijk optimaal gaat. Tilburg Culinair vindt plaats van donderdag 22 tot en met zondag 25 september 2016.

Tickets en kaartverkoop

De toegang tot Tilburg Culinair is helemaal gratis, er is dus geen kaartverkoop. Om te kunnen genieten van de vele gerechtjes heb je Tilburgse Troskes nodig. Deze consumptiemunten zijn het officiële betaalmiddel tijdens Tilburg Culinair en zijn te koop op het Willemsplein. De kosten per Troske zijn € 2,60 per stuk.

Openingstijden

De openingstijden van Tilburg Culinair zijn in 2016 zeer waarschijnlijk als volgt:

  • Donderdag 22 september: speciale avond op uitnodiging
  • Vrijdag 23 september: 20.00 – 01.00 uur
  • Zaterdag 24 september: 15.00 – 01.00 uur
  • Zondag 25 september: 14.00 – 23.00 uur

Bezoeken Tilburg Culinair

Het Willemsplein in hartje Tilburg is de plek waar Tilburg Culinair wordt georganiseerd. Door de ligging is reizen met het openbaar vervoer ideaal, het treinstation ligt op maar enkele minuten lopen. Wie met de auto komt is aangewezen op één van de vele parkeergarages in het centrum van de stad. Na een avond gezellig eten en drinken is het misschien geen prettig vooruitzicht om nog naar huis te moeten reizen. Boek in dat geval een hotelkamer in het centrum van Tilburg, er zijn volop hotelkamers te boeken voor een schappelijke prijs: