Tina Festival

Last update: 24-03-2020

Tina is een bekend jeugdtijdschrift en natuurlijk de naamgever van Tina Festival. Het Tina Festival wordt ieder jaar georganiseerd in Attractiepark Duinrell en is een van de leukste events voor tieners. Vooral meiden weten de weg te vinden naar het festival dat dit jaar weer gedurende twee dagen plaatsvindt. Kom alles te weten over Tina Festival 2020, bijvoorbeeld hoeveel de tickets kosten, wat de openingstijden zijn, wat er allemaal op het programma staat en hoe het festival te bereiken is.

Tina Festival 2020

Voor veel tienermeiden is het Tina Festival het evenement van het jaar. Een bezoek aan dit festival staat garant voor veel lol trappen, mode, shoppen, het ontmoeten van Youtube-sterren en andere leuke dingen zoals workshops, optredens, enzovoorts. Ook mag je gewoon gebruik maken van de attracties van Duinrell aangezien dat gewoon inbegrepen is bij de ticketprijs. De volgende editie van Tina Festival vindt plaats op zaterdag 19 en zondag 20 september 2020.

Tickets en kaartverkoop

De ticketprijzen voor 2020 zijn nog niet bekend

Kaarten voor het Tina Festival zijn te koop via de website van het evenement en kosten € 29,50 voor een regulier ticket. Er zijn nog diverse andere arrangementen waarmee je extra voordelen krijgt. Een weekendticket voor beide dagen toegang kost online € 55.

Weekendarrangement

Een mogelijkheid is om zelfs een Tina Festivalarrangement te boeken waarmee je verblijft in een Duingalow gedurende het weekend. Met dit type arrangement ben je al op vrijdag 18 september welkom.

Openingstijden

De tijden voor 2020 zijn nog niet bekend

De openingstijden van Tina Festival 2020 zijn:

  • Zaterdag 21 september: 9.00 – 19.00 uur
  • Zondag 22 september: 9.00 – 19.00 uur
  • Het Tikibad is hierna nog wel open tot 22.00 uur op zaterdag en 21.00 uur op zondag (speciaal kaartje nodig)

Bereikbaarheid

Attractiepark Duinrell is gelegen aan het adres Duinrell 1 te Wassenaar. Als je je laat afzetten kan de vervoerder dat adres invoeren op het navigatiesysteem. Veel tienermeiden zullen kiezen voor het openbaar vervoer. In dat geval kan je vanaf treinstation Den Haag Centraal verder reizen met de pendelbus van en naar het Tina Festival.