Home » Tina Festival

Tina Festival

Last update: 16-11-2017

Er is nog geen informatie over Tina Festival 2018.

Tina is een bekend jeugdtijdschrift en natuurlijk de naamgever van Tina Festival. Het Tina Festival wordt ieder jaar georganiseerd in Attractiepark Duinrell en is een van de leukste events voor tieners. Vooral meiden weten de weg te vinden naar het festival dat dit jaar weer gedurende twee dagen plaatsvindt. Kom alles te weten over Tina Festival 2017, bijvoorbeeld hoeveel de tickets kosten, wat de openingstijden zijn, wat er allemaal op het programma staat en hoe het festival te bereiken is.

Tina Festival 2017

Voor veel tienermeiden is het Tina Festival het evenement van het jaar. Een bezoek aan dit festival staat garant voor veel lol trappen, mode, shoppen, het ontmoeten van Youtube-sterren en andere leuke dingen zoals workshops, optredens, enzovoorts. Ook mag je gewoon gebruik maken van de attracties van Duinrell aangezien dat gewoon inbegrepen is bij de ticketprijs. De volgende editie van Tina Festival vindt plaats op zaterdag 23 en zondag 24 september 2017.

Tickets en kaartverkoop

Kaarten voor het Tina Festival zijn te koop via de website van het evenement en kosten € 26 voor een regulier ticket. Er zijn nog diverse andere arrangementen waarmee je extra voordelen krijgt. Ook is er een entreeticket plus treinreis voor € 28 of busreis voor € 39.

Weekendarrangement

Een mogelijkheid is om zelfs een Tina Festivalarrangement te boeken waarmee je verblijft in een Duingalow gedurende het weekend. Met dit type arrangement ben je al op vrijdag 22 september welkom.

Openingstijden

De openingstijden van Tina Festival 2017 zijn:

  • Zaterdag 23 september: 9.00 – 19.00 uur
  • Zondag 24 september: 9.00 – 19.00 uur

Bereikbaarheid

Attractiepark Duinrell is gelegen aan het adres Duinrell 1 te Wassenaar. Als je je laat afzetten kan de vervoerder dat adres invoeren op het navigatiesysteem. Veel tienermeiden zullen kiezen voor het openbaar vervoer. In dat geval kan je vanaf treinstation Den Haag Centraal verder reizen met de pendelbus van en naar het Tina Festival.