Home » Tomorrowland

Tomorrowland

Last update: 9-1-2019

Het dancefestival Tomorrowland is in korte tijd uitgegroeid tot één van de meest geliefde dancefeesten van België en Nederland. Sterker nog, het dancefeest behoort tot de beste feesten ter wereld. Tomorrowland is een meerdaags festival en wordt ieder jaar in Boom georganiseerd. De line-up en programma van Tomorrowland is ieder jaar weer sensationeel te noemen. Behalve mainstream dancemuziek is Tomorrowland ook een vindplaats van vernieuwende muziek. In 2018 vinden er twee edities plaats van Tomorrowland, namelijk in de weekenden van 19 - 21 en 26 - 28 juli 2019. Kom alles te weten over Tomorrowland 2019 waaronder informatie over tickets en kaartverkoop, line-up en festivaltijden, bereikbaarheid en overnachten.

Tomorrowland 2019

Tomorrowland vindt traditioneel plaats op het festivalterrein De Schorre wat in het Vlaamse Boom is gelegen. Tomorrowland is een dochter van het dancebedrijf ID&T België wat op haar beurt weer is gelieerd aan het roemruchte ID&T uit Nederland. Door de jaren heen is het evenement uitgegroeid van een bescheiden dancefeest met 10.000 bezoekers tot een megafestival dat ruim 200.000 bezoekers trekt. Wat daar zeker aan heeft meegeholpen is het feit dat Tomorrowland voortaan als meerdaags festival door het leven gaat. De populariteit is zo enorm groot dat Tomorrowland zelfs verdeeld over twee weekenden wordt georganiseerd (hiervoor heeft het festival zelfs toestemming tot het jaar 2033!). De volgende editie van Tomorrowland vindt plaats in de weekenden van vrijdag 19 tot en met zondag 21 en vrijdag 26 tot en met zondag 28 juli 2019.

Programma en line-up

Het programma en de line-up van Tomorrowland worden bekend gemaakt in de weken die voorafgaan aan het dancefestival. Je kunt er echter vanuit gaan dat er weer tal van internationale top dj's aanwezig zullen zijn. In het verleden traden bijvoorbeeld klinkende namen als DJ Tiësto, Armin van Buuren, Carl Cox en David Guetta op.

Tickets kopen

Dagtickets zijn verkrijgbaar vanaf € 105,50 tijdens de voorverkoop en € 109 tijdens de reguliere verkoop. Een weekendticket kost € 249 tijdens de voorverkoop en € 293 tijdens de reguliere verkoop. Met een dergelijk ticket heb je recht op 3 dagen entree, waardoor je per dag korting krijgt ten opzichte van drie losse kaarten. De kaarten van Tomorrowland raken steevast snel uitverkocht, je zult er dus spoedig bij moeten zijn. De minimumleeftijd voor het bezoeken van Tomorrowland is 18 jaar. 

Festivaltijden 

Hoewel het feest op Tomorrowland altijd doorgaat worden voor het officiële programma de volgende festivaltijden gehanteerd in 2019:

  • Vrijdag 19 juli: 12.00 tot 01.00 uur
  • Zaterdag 20 juli: 12.00 tot 01.00 uur
  • Zondag 21 juli: 12.00 tot 24.00 uur
  • Vrijdag 26 juli: 12.00 tot 01.00 uur
  • Zaterdag 27 juli: 12.00 tot 01.00 uur
  • Zondag 28 juli: 12.00 tot 24.00 uur

Bezoeken Tomorrowland

Tomorrowland vindt plaats op De Schorre in Boom, een gemeente gelegen tussen Antwerpen en Brussel. Het festivalterrein ligt tussen de snelwegen A12 en E19. Bereken hier de route. Al op de snelweg zullen borden aangeven hoe je moet rijden om op Tomorrowland te geraken (volg de borden 'Festival Boom'). Nabij het festivalterrein wijzen borden je de weg naar de parkings van het festival of de camping. Ook met de trein kan je Tomorrowland bereiken via het treinstation van Boom.

Overnachten

Tomorrowland beschikt ook over een heuse camping, die Dreamville is genoemd. Als je wilt overnachten op de camping dient gekozen te worden voor het weekendarrangement dat € 293 kost. De camping is al geopend vanaf donderdag 11.00 uur. Het campingterrein sluit de deuren op maandag 12.00 uur. Ook veel mensen overnachten in een hotel in de omgeving. Via onderstaande vind je een overzicht van voordelige hotels in de omgeving.