Home » Toppers in Concert

Toppers in Concert

Last update: 15-11-2019

Er is nog niets bekend over Toppers in concert 2020

Het grootste muzikale feest van Nederland vindt ieder jaar plaats in de Amsterdam ArenA wanneer de Toppers daar optreden. In een te gekke sfeer genieten tienduizenden bezoekers van de rasentertainers René Froger, Gerard Joling, Jeroen van der Boom en Jan Smit. Toppers in Concert is een muziekoptreden maar bovenal een echt feest. Feest en zing mee tijdens de oergezellige optredens en kom meer te weten over Toppers in Concert 2020 zoals de concertdatums, speeltijden, tickets en kaartverkoop en bereikbaarheid.

Toppers in Concert 2019

De Toppers is een muzikaal trio dat gevormd wordt door Jeroen van der Boom, Gerard Joling en René Froger. In 2019 sluit ook Jan Smit zich aan bij de Toppers waardoor er vier topartiesten op het podium zullen staan. Ieder jaar geven de Toppers een concertreeks in de Amsterdam ArenA waarbij er vooral een geweldig feest wordt gebouwd. De muziek die ten gehore wordt gebracht is een knotsgekke mix van covers, medley’s en eigen werk. Er wordt vooral popmuziek gespeeld die lekker is om mee te zingen en het publiek doet dan ook volop mee. Behalve de tenoren treden er ook verschillende gastartiesten op. Ieder jaar wordt een bepaald thema gekozen en er is een dresscode. Toppers in Concert is een heuse concertreeks, met meerdere optredens verdeeld over meerdere dagen. Toppers in Concert vindt plaats op vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni 2019.

Optredens en tijden 2019

Vooralsnog zijn de volgende optredens van de Toppers in Concert bevestigd:

  • Vrijdag 31 mei 2019 om 20.30 uur (einde 24.00 uur)
  • Zaterdag 1 juni 2019 om 20.30 uur (einde 24.00 uur)

 

Overigens gaat het stadion al om 19.00 uur open. Wil je nog vroeger beginnen? Wanneer je een kaartje hebt kan je al vanaf 14.00 uur gratis de Toppers Fanzone bezoeken.

Tickets en kaartverkoop

Het meezingfeest van het jaar is bij te wonen wanneer je beschikt over een kaartje. Tickets zijn te koop via Ticketpoint. De kosten voor een ticket variëren en zijn afhankelijk van de positie die je inneemt op het veld of de tribune. Veldplaatsen kosten € 79 per persoon en tribuneplaatsen zijn tussen de € 51 en € 82 per persoon. 

Thema en dresscode 2019

In 2019 is het thema van Toppers in Concert “Happy birthday party - de jubileum editie”. De dresscode voor de verschillende plaatsen is anders. Op het veld: blauw op ring één: wit en op ring twee is de dresscode rood, dit is om het 15-jarig bestaan. De dresscode's zijn dit jaar dus in de Nederlandse vlag! Het is overigens niet verplicht jezelf te houden aan de dresscode, maar het draagt absoluut wel bij aan de sfeer.

Bezoeken Toppers in Concert

Veel bezoekers van de Toppers in Concert kiezen voor het gemak van de trein en reizen naar treinstation Amsterdam Bijlmer ArenA, om vervolgens in enkele minuten bij het stadion te geraken. Ook met de auto kan je Toppers in Concert bezoeken, er zijn namelijk volop parkeergarages en –terreinen in de buurt. Houd wel rekening met parkeerkosten en eventuele verkeersdrukte. Ook kan je kiezen voor een hotelovernachting in een van de vele hotels die Amsterdam rijk is. Vergelijk de vrije hotelkamers en kamerprijzen via: